≫ 

Devojčica posle 99 dana u Tiršovoj rasplakala sestre sa odeljenja: Pismo kakvo smo zaboravili da pišemo i čitamo (FOTO)

- Obratili smo vam se u teškoj i očajnoj suituaciji i vi ste reagovali blagovremeno i saosećajno - deo je zahvalnice lekarima u Tiršovoj

  • 11

Nesvakidašnja scena dogodila se juče u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, čijim lekarima retko ko kaže "hvala". Roditelji devojčice Dragane, koja je skoro sto dana boravila u ovoj zdravstvenoj ustanovi, zahvalili su se Odeljenju neurologije i Odeljenu inetzivne nege na način koji ova klinika ne pamti.

DINJIN POKLON DECI U TIRŠOVOJ: Novi mural u bolnici gde se leče teško bolesni mališani (FOTO) (VIDEO)

Zvezdini fudbaleri ulepšali dan mališanima kojima možemo pomoći SMS porukom (FOTO)

- Veoma smo zahvalni osoblju Odeljenja neurologije i Odeljenja intenzivne nege Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj. Obratili smo vam se u teškoj i očajnoj suituaciji i vi ste reagovali blagovremeno i saosećajno. Mislim da ni jedan posao nije toliko težak i odgovoran, a da ima toliko smisla, od tog koji vi svakodnevno obavljate - napisala je Draganina mama.

Dragana je, kako se navodi na Fejsbuk stranici Klinike u Tiršovoj, još jedna od superheroja ove ustanove. Ona je pre 99 dana primljena na Univerzitetsku dečju kliniku u teškom stanju zbog vrlo retkog autoimunog encefalitisa, a juče ju je napustila.

- U oporavku joj je pomogla posvećenost porodice, ali i medicinskog osoblja. Dragana planira da postane pravnica, a mi verujemo da će sa ovakvom snagom volje da uspe u svemu što započne - stoji na Fejbuku iznad slika na kojima je Dragana sa sestrama Odeljenja neurologije i Sarom, psihologom na stažu u Tiršovoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bushido

    4. februar 2017 | 16:02

    Bravo za redakciju... Nisam prvi koji trazi vise clanaka koji govore o onome sto se desava oko nas, a sto je zivot, i o ovakvim osobama, borcima, a ne o opskurnim likovima, starletama, kriminalcima...

  • BASA

    4. februar 2017 | 16:25

    Telegrafu hvala za divan i vredan paznje tekst ! Kao i osoblju klinike i devojcici i njenim roditeljima ! Ovakvih tekstova je stalno potrebno !

  • Asob

    4. februar 2017 | 15:42

    Bravo za porodicu. Treba javno pohvaliti, a ne samo kuditi. Srećno devojčici, porodici a osoblju želim što manje posla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA