Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Dejvis kup reprezentacija Srbije plasirala se među osam najboljih selekcija na svetu sedmi put u poslednjih osam godina.

Rumunska vlada povukla je spornu uredbu kojom se dekriminalizuju mnogi slučajevi korupcije, izjavio je večeras Kalin Taričeanu, lider stranke ALDE, manjeg koaliconog partnera vladajućih socijaldemokrata.4

Više o vestima iz Rumunije pročitajte OVDE.

Legendarni rvač i trener nekih žestokih momaka Miroslav Čitaković Ćira preminuo je u 80. godini života. Posle Kristijana Golubovića, od njega se emotivnom porukom oprostio i Milan Kalinić.

Od davnina je poznato da je Bog slao mnoge svoje proroke i duhovnike da prenesu određene poruke narodu. Naš narod je imao monaha Gavrila, a postoje i dokazi da su se mnoge njegove reči ispunjavale. Kako stvari stoje, Beogradu se onda crno piše.

Više o ovom proročanstvu pročitajte OVDE.

Poučna priča o tome kako se postaje šampion. Današnji mladi sportisti bi trebalo posebno da je pročitaju i da shvate šta treba da rade da bi dostigli najviše domete.

Verovali ili ne, kad su maligne bolesti u pitanju, naše telo je lutrija! Jednostavno, nema veze kako živite, kako se hranite ili šta radite – ako nemate sreće, to vam je to, dobićete rak.

Više o ovoj informaciji pročitajte OVDE.

Na pilećem mesu se sve češće pojavljuju bele trake koje su dokaz da piletina nije dobrog kvaliteta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA