≫ 

Ovaj ponedeljak se razlikuje od prethodnih: Danas nemate opravdanje za kašnjenje, ali ubrzo počinje sneg!

Za razliku od prethodnih nekoliko nedelja kada ste se ponedeljkom smrzavali, ovaj vam donosi potpuno drugačije temperature

  • 0

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, toplo i u većini mesta suvo, samo ujutro i prepodne na severu još ponegde sa slabom kišom.

Kakvih 5 dana je iza nas: U Srbiji rođeno 500 beba!

Sredinom dana u centralnim i južnim krajevima sa sunčanim periodima, a poslepodne na jugozapadu i zapadu naoblačenje, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima očekuju se nove padavine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, istočni i jugoistočni vetar, a na jugu Banata i sa olujnim udarima, posle podne na krajnjem severu u skretanju na severoistočni.

Jutarnja temperatura u većini mesta kretaće se od 3 do 6 stepeni, u Negotinskoj Krajini oko 0. Najviša dnevna od 8 na severu i istoku, do 15 stepeni na jugu.

U Beogradu će biti pretežno oblačno i toplo, ujutro povremeno sa slabom kišom, tokom dana suvo, a uveče i tokom noći sa novim padavinama.

Jutarnja temperatura oko 6 stepeni, a najviša dnevna oko 13 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih nedelju dana biće hladnije.

Prva dva dana oblačno, u utorak mestimično sa kišom, a u planinskim predelima sa snegom.

Poslepodne i uveče sneg se očekuje i u nižim predelima, prvo na zapadu, a zatim i u ostalim krajevima. U sredu postepeni prestanak padavina, a u četvrtak i delimično razvedravanje. Zatim, do kraja perioda suvo i hladno, sa slabim i umerenim jutarnjim mrazem i dnevnom temperaturom malo ispod prosecnih vrednosti.

U većini mesta od 1 do 5 stpeni, a u Timočkoj Krajini oko -2. U košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA