Boljevac: Auto se zabio u krov kuće!

- Radila sam u bašti, kad sam čula škripu i potom strahovit prasak. Na krovu komšijine kuće ugledala sam automobil! Auto se zaneo i onda pao - kaže Spasenija Prvulović

  • 1

''Citroen C4'', kojim je upravljao rumunski državljanin N. M. T. (52), sleteo je s puta Paraćin- Zaječar, kod boljevačkog sela Lukovo, i zabio se u krov kuće Dragana Ilića iz tog mesta.

Tom prilikom, vozač je ostao nepovređen, dok su rumunski državljani S. T. (53), N. T. E. (48) i S. K. (48), koji su se nalazili u vozilu, zadobili teške telesne povrede.

- Radila sam u bašti, kada sam čula užasnu škripu i potom strahovit prasak. Odmah sam otrčala do komšije i na krovu njegove kuće ugledala automobil! Auto se zaneo i onda pao s kuće - kaže Spasenija Prvulović, koja je bila očevidac događaja.

Dosadašnje informacije govore da je vozač izgubio kontrolu nad autom, a najpre je udario u znak kraj puta. On je pokušao da ''ispravi'' kola i vrati ih na kolovoz, ali je prešao na drugu stranu puta, sleteo sa njega i preletevši desetak metara kroz vazduh, zakucao se pravo u krov kuće.

Na lice mesta ubrzo je stigla policija, a za njima i lekari Hitne pomoći iz Boljevca.

Povređeni rumunski državljani, koji su se vraćali sa letovanja u Crnoj Gori, prebačeni su u Zdravstveni centar u Zaječaru i trenutno su van životne opasnosti.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • elko

    23. jun 2012 | 16:01

    Nista strasno...srusio se auto i avionima se desa da se sruse kad lete,pa ne znam sta je cudno ako se auto pri letu srusilo... ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA