SRPSKI LEKARI SU NA CENI: Crna Gora traži isključivo naše stručnjake za srce!

Prema predlogu koji je stigao iz Podgorice, angažovanje naših kardiohirurga i anesteziologa podrazumevalo bi da naši stručnjaci tamo borave tri-četiri dana nedeljno, ili po pet dana svake druge nedelje

  • 6

Klinički centar Crne Gore zvanično je ponudio saradanju zdravstvu Srbije u oblasti kardiohirurgije. 

 

OŽIVELI: Irena ima 48 godina i sad se ponovo rodila. Isto se desilo Draganu (41) (FOTO)

 

NAJVEĆI UBICA U SRBIJI: Ova bolest ubija Srbe, a malo je potrebno da je pobedimo (VIDEO)

 

Prema pisnaju Novosti, mendžament KC Crne Gore zainteresovan je da angažuje kardiohirurge i anesteziologe iz Srbije, koji bi povremeno odlazili u Podgoricu da rade operacije na srcu, učestvuju u radu konzilujumu, planiranju operativnog programa i da edukuju tamošnji kadar.

 

Prema predlogu koji je stigao iz Podgorice, angažovanje naših kardiohirurga i anesteziologa podrazumevalo bi da naši stručnjaci tamo borave tri-četiri dana nedeljno, ili po pet dana svake druge nedelje. 

 

Printskrin: Youtube/KlinickiCentarCG

Printskrin: Youtube/KlinickiCentarCG

 

Sa predstavnicima centra u Podgorci razgovarali su direktor Kliničkog centra Srbije dr Milika Ašanin, direktor kardiohirurgije u KCS dr Svetozar Putnik, i direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" Predrag Milojević.

 

- Ovo je još jedna potvrda sve bolje reputacije našeg zdravstva u Evropi, a posebno u regionu, i rado ćemo i nesebično da pomognemo cenrtima u regionu koliko smo u mogućnosti  - rečeno je juče u Ministarstvu zdravlja.

 

(Telegraf.rs / novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kako je tako je.

    7. februar 2017 | 10:27

    Zašto naši doktori? Imaju oni svoje velike prijatelje Albance, oni su učili na našem narodu, a niko ni osuđen nije. Crnogorci su smeće od naroda. Svi dolaze u Bg da studiraju, imaju sve pogodnosti, a naši studenti plaćaju skoro sve. E državo propala.

  • SRB IN

    7. februar 2017 | 11:22

    Ako budu u Montenigeriji 3-4 dana nedeljno kada i koliko će raditi u Srbiji?

  • Marko

    7. februar 2017 | 10:03

    Ne dao Bog da ti trebaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA