≫ 

HAOS U SREBRENICI: Svetosavska akademija počela dojavom o BOMBI

Iz Centra javne bezbjednosti Zvornik je potvrđeno da su u 16.20 primili anonimnu dojavu

  • 6

Zbog dojave da je u sali srebreničkog Centra za kulturu postavljena eksplozivna naprava, održavanje manifestacije Svetosavske akademije je večeras premešteno na gradski trg. Dojava o podmetnutoj bombi u Domu kulture u Srebrenici bila je lažna, utvrdila je policija pregledom prostorija.

Masovna tuča u Srebrenici: Napadnuti stranački funkcioneri SDA, ceo incident snimljen na kameri (VIDEO)

Iz Centra javne bezbjednosti Zvornik je potvrđeno da su u 16.20 primili anonimnu dojavu da je postavljena eksplozivna naprava u sali srebreničkog Centra za kulturu, gde je u 17 časova bila planirana Svetosavska akademija.

Portparol Centra javne bezbednosti Zvornik Miljan Bobar rekao je da je provera prostorija u ovom objektu završena u 18.20 časova.

On je dodao da je o ovom slučaju obavešten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini.

Tradicionalna šesta Svetosavska akademija u Srebrenici održana je večeras prvi put na otvorenom zbog dojave o podmetnutoj eksplozivnoj napravi u sali Centra za kulturu.

Iz Centra javne bezbednosti Zvornik je potvrđeno da su u 16.20 primili anonimnu dojavu da je postavljena eksplozivna naprava u sali srebreničkog Centra za kulturu, gde je u 17 časova bila planirana Svetosavska akademija.

(Telegraf.rs/Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran bl

    7. februar 2017 | 19:23

    Kada srpski narod treba da nešto da obilježi uvijek se dešavaju kretenske provokacije,a u Potočarima oni nesmetano obavljaju svoje.Dokle vise

  • Cika Velja

    7. februar 2017 | 22:15

    Bosna i Bosnjaci zive u sindromu-ako nije po nasem,nece biti nikako???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA