Telegraf vam poklanja 5 albuma Del Arno benda

Box set izdanje sadrži pet albuma koje će svi poštovaoci ovog benda želeti da imaju u svojoj muzičkoj kolekciji. Ono što je potrebno da uradite jeste da nam pošaljete svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) na mail karte@telegraf.rs sa naznakom Del Arno Bend

  • 0

Del Arno Bend, najpoznatiji rege bend na Balkanu i nakon velikog koncerta u Domu omladine nastavlja da slavi 30 godina rada. Bend je obradovao svoju publiku i objavljivanjem Box Set izdanja "Igraj dok te ne sruše" za izdavačku kuću Mascom Records.

- Box set je odgovor na proslavu jubileja, ali i na brojne poruke naših poštovaoca koji su nam javljali da je do naših izdanja teško doći. Sadrži četiri naša autorska albuma i peti cd, sa duetima, obradama kao i priličan broj neobjavljenih snimaka, a uz to i knjižica sa fotografijama iz porodičnih albuma, kao i prigodni tekstovi ljudi čiju rok misao izuzetno poštujemo, a to su Aleksandar Žikić, Dragan Kremer, Petar Janjatović, Dragan Ambrozić i mladi rok novinar iz Novog Sada Nenad Pekez, - izjavio je frontmen benda Jovan Matić.

Foto: Promo Foto: Promo

Sa zadovoljstvom pozivamo sve fanove i obožavaoce Del Arno Benda da u petak 10. februara sa početkom od 16h prisustvuju zvaničnoj promociji i potpisivanju Dela Arnovog izdanja "Igraj dok te ne sruše". Promocija će se održati u u knjižari Papirna Krila (bivša knjižara Akademija), Knez Mihajlova 35, Beograd. Box set možete poručiti na Mascom Store web shopu, a ovim putem najavljujemo i REGE PROMO NEDELJU povodom rođendana Boba Marlija koji bi 6. februara napunio proslavio svoj 72. rođendan. Tokom REGE PROMO NEDELJE ovo izdanje je dostupno po promotivnoj ceni od 1299.00 dinara (regularna cena 1599.00 dinara).

Ova akcija će trajati od 1. do 10. februara 2017. godine na Mascomovom webshopu (besplatna dostava za celu Srbiju) kao i na dan promocije u knjižari Paprina krila. Vidimo se 10.februara u 16 sati, veterani rege scene Del Arno Bend vas čekaju! ONE LOVE.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA