Naoružani do zuba ušetali u policijsku stanicu: Iznenadiće vas razlog njihovog postupka! (VIDEO)

Na snimku se vide dva čoveka od kojih jedan nosi skijašku masku i pancir i pušku nalik kalašnjikovu, a drugi pored pištolja nosi i kamere

  • 0

Policajci iz stanice u Mičigenu bili su neprijatno iznenađeni kada su ugledali dva teško naoružana čoveka kako ulaze u stanicu. Iznenađenje je bilo još veće kada su saznali da je razlog njihovog dolaska - ulaganje žalbe na rad same policije.

STRAŠNA EKSPLOZIJA U KINI: Čuo se strašan prasak, vatrene lopte letele na sve strane (FOTO i VIDEO)

Na snimku se vide dva čoveka od kojih jedan nosi skijašku masku i pancir i pušku nalik kalašnjikovu, a drugi pored pištolja nosi i kamere.

Printskrin: Youtube/Sylvia koopen Printskrin: Youtube/Sylvia koopen

Po rečima jednog učesnika razlog za žalbu je taj što smatraju da ih je policija nepropisno zaustavila, a kako se više ne osećaju bezbedno morali su da se naoružaju.

Čim su ih ugledali policajci su se mašili oružja i zatražili od pridošlica da legnu na zemlju.

- Lezite ili ću vas upucati - kaže jedan policajac. Iako je video zamrznut čuje se audio gde dva čoveka identifkovani kao anarhisti Džejms Bejker i Brendon Vriland brane svoj postupak.

Oni su uhapšeni, ali su brzo pušteni, iako si optuženi za opiranje hapšenju.

- Ako želite da uložite žalbu na policajca, sigurno postoji bolji način da se to uradi. Prilično je jasno da je njihova namera bila da alarmiraju sve - rekao je Geri Man.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA