≫ 

NAJPERVERZNIJA PESMA U ISTORIJI: Napisao je 666 stihova o ženi, Uzvišenoj Lei. Plaše ga se mnogi i dan-danas (FOTO) (VIDEO)

Iako je Markiz de Sad možda najpoznatiji autor čija dela sadrže perverzije i izvitoperenost, ova Kroulijeva pesma mu definitivno parira, a sadrži tačno 666 stihova

  • 3

Alister Krouli, najpoznatiji engleski okultista, objavio je pesmu "Uzvišena Lea" (Leah Sublime) u junu 1920. godine,  koja se i danas smatra jednom od najbolesnijih i najperverznijih dela u istoriji.

Ovo su najperverzniji lideri sveta: Tito je ovo voleo da radi balerinama, Hitlerove perverzije su terale devojke na samoubistvo

Krouli se nalazi na BBC-jevoj listi 100 najvećih Britanaca, a njegovo detinjstvo obeleženo je verskim fanatizmom njegovog oca i drugim sumnjivim učenjima i vaspitanju. Ipak, mnogi veruju da su ove tvrdnje izmišljene ili preuveličane od strane samog Kroulija.

Ceo život je optuživan za satanizam i narkomaniju, a jedan od velikih skandala bilo je rođenje njegovog vanbračnog sina Alistera Ataturka koga je dobio sa 19-godišnjom Patriom Mek Elpajn.

Čak je jedan Srbin, pre nego što je izvršio samoubistvo, uzviknuo "Ja sam Alister Krouli".

U pesmi "Uzvišena Lea" reč je o jednoj od njegovih "Skarletnih žena" (Scarlet Women) Lei Hirsig. Rođena u Švajcarskoj 1883. godine, Lea je bila učiteljica u srednjoj školi u Bronksu. Kada je upoznala Kroulija momentalno su se zaljubili jedno u drugo i proveli većinu života u "vrelim susretima".

Kada je posetio drugi put, zatražio je da je naslika golu. To je bio prvi od mnogo puta kada je Krouli naslikao golu Leu. U pismu koje joj je napisao otkriva mnogo od svoje strasti ali i perverzija:

- Moja "mala sestrica" Lea me podseća na Solomonovog prijatelja, jer nema grudi. Iz nje isijava neverovatna ljupkost. Bez trošenja reči ljubio sam je. Bio je to istinski instikt. Naš odnos imao je određene prekide, kako zbog lažne pristojnosti, tako i zbog nekih drugih stvari.

Foto: Wikipedia/public domain Foto: Wikipedia/public domain

Do 1920. godine Krouli i Lea koja se sada u javnosti pojavljivala pod misterioznim imenom "Alostrel", imali su ritualna seksualna okupljanja, a između ostalih, veruje se da su u rituale bile uključene životinje, zbog je Lea dobila još jedan nadimak "Skerletna žena". Lea je takođe bila bitan faktor za Kroulijevo osmišljanje okultističke utopije na Siciliji gde su njegovi sledbenici sebe nazivali "Kolegijum Svetog Duga" (The Collegium of the Spiritum Sanctum) koji su učestvovali u ritualima i ostalim okultističkim aktivnostima.

Foto: Wikipedia/public domain Foto: Wikipedia/public domain

Poznato je da mnogo izmišljotina zamagljuje Kroulijevu kompleksnost, te da je teško razdvojiti činjenice od fikcije. Ono što ne može da se porekne je njegov pogled na čulna zadovoljstva i seks, koje je povezivao sa dubokim spiritualnim putovanjem i potragom koju je zvao "Magija".

Foto: Wikipedia/public domain Foto: Wikipedia/public domain

Iako je Markiz de Sad možda najpoznatiji autor čija dela sadrže perverzije i izvitoperenost, ova Kroulijeva pesma mu definitivno parira, a sadrži tačno 666 stihova. Stihovi poput "mlaz se širi iz tvoje sirove, široke p****" ili "dah ti smrdi dok me ljubiš" samo su neki od najšokantnijih Alisterovih stihova.

Foto: dangerousminds.net Foto: dangerousminds.net

Ova pesma je jedna od najkontroverznijih ikada napisanih i objavljenih stvari, a bogohuljenje i razne stvari koje se i danas smatraju tabuom, a kamoli pre skoro sto godina i dalje izazivaju burne reakcije širom sveta.

Foto: dangerousminds.net Foto: dangerousminds.net
Foto: dangerousminds.net Foto: dangerousminds.net
Foto: dangerousminds.net Foto: dangerousminds.net

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    11. februar 2017 | 12:59

    Najveci sektas ikada je progasen za jednog od 100 najvecih Britanaca ?!Sta dalje reci o njima kad su ga sami izabrali?Demonska nacija.

  • Alma

    11. februar 2017 | 15:21

    Mnogima nepoznata cinjenica i da je najveci satanopoklonik Aliester C. Bioloski otac Barbare Bush supruge Georga Busha i samimtim Deda Georga W. Busha Satanisticka krvna linija koja upravlja svetom na zalost

  • nbgd frwr

    11. februar 2017 | 22:20

    neko mi je davno rekao da je billy idol njegov unuk..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA