Memedović postavio pitanje starcu koji se probijao kroz sneg, a on ga nasmejao odgovorom (VIDEO)

Dok je pokušavao da se probije prema selu Ravni Del, Memedović je naleteo na hrabrog meštanina kog smetovi nisu zaustavili

  • 5

U jednoj od poslednjih epizoda serijala "Sasvim prirodno", Jovan Memedović je posetio ljude koji žive blizu granice s Kosovom u selu Ravni del, a koji su zbog velikih snežnih padavina punih 16 dana bili odsečeni od civilizacije.

Ove bake sakupile su 11 hiljada lajkova za samo tri sata: Imale su samo JEDAN USLOV za voditelja! (FOTO)

Memedović je sa svojom ekipom uspeo da se provuče automobilom donekle, ali su nakon toga morali peške da se probiju do zavejanog sela.

Dok se još nalazio u automobilu sreo je simpatičnog meštanina koji je uprkos teškim uslovima morao da se uputi prema civilizaciji. Na Memedovićevo pitanje :"Kako je?", imao je interesentan odgovor koji možete pogledati u 9. minutu videa.

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaše ime

    9. februar 2017 | 15:01

    Kazete granice, a? Nije granica, KiM je juzna srpska pokrajina!

  • Vuki

    9. februar 2017 | 14:50

    RTS i njihove očajne emisije..

  • BASA

    10. februar 2017 | 11:25

    Kroz emisije Jovana Memedovica se upoznajemo sa lepotama nase zemlje , o predelima do kojih jos civilizacija nije stigla i ljudima koji zive u tim podrucjima ! Zatrpani snegom , nikome nije palo na pamet da posalje helihopter sa lekarima i osnovnim sredstvima za zivot ! Mozda , zato sto zu udaljeni od civilizacije pa nema ko da ih pohvali za njihovu humanost ! A , da se zna koju klopu i rakiju imaju , ne bi mogli da zive od njih , cak bi i TV- ju doveli uz obecanje da ce im napraviti staze u snegu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA