Devojčicu (12) pregazio auto na putu iz škole: Tragedija u Maglaju, meštani krive nesavesne vozače

Devojčica (12) se vraćala kući iz škole u naselju Liješnica kod Maglaja u BiH kada je na nju naleteo automobil marke "pasat"

  • 1

Na magistralnom putu M-17, u naselju Liješnica kod Maglaja u Bosni i Hercegovini, jutros oko 11.30 sati dogodila se saobraćajna nesreća, u kojoj je život izgubila devojčica M. S. (12).

STRAŠNA NESREĆA U MAGLAJU: Devojčicu (13) udarila struja, sa teškim povredama prebačena u bolnicu!

Ovo je TERORISTIČKO LEGLO zbog kojeg je razrušeno SRPSKO GROBLJE, a nalazi se na svega 250 km od Beograda! (FOTO)

Devojčica se vraćala kući iz škole. Prelazila je magistralni put M-17 na neobeleženom prelazu kada ju je udarilo vozilo marke "pasat", kojim je upravljao T. D. (37) iz Suvog Polja kod Doboja, koji se u trenutku nesreće kretao iz pravca Zenice.

Devojčica je nakon nesreće prevezena u Službu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Maglaju, gde su dežurni zdravstveni radnici, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Potreseni tragedijom grupa meštana Liješnice ogorčena je na vozače koji ovom deonicom, kako tvrde, voze preko svih ograničenja. Tvrde da vozači ne poštuju propise.

- Devojčica je bila pravo zlato - tvrde meštani.

Šefik Ibraković zbog svega ovoga brine za svoja dva unuka:

- Imam dva unuka, jedan je već krenuo u školu i svakodnevno na ovom mestu prelazi magistralu, kao i ostala deca koja iz naselja Salkići idu do škole. Vozila koja se kreću iz pravca Maglaja i izlaze iz tunela imaju ograničenje 70 kilometara na sat. Taj znak niko ne poštuje, to odgovorno tvrdim. Ne predstavlja samo magistrala opasnost za decu nego i lokalni put pored škole. Zašto se na ovom delu magistrale ne postave barem pešački prelazi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA