KOLIKO VREDE NASLEDNICI NAJBOGATIJIH SRBA: Miškovićev sin težak dve milijarde evra, Cepterova usvojena ćerka Ema više od šest milijardi dolara

Saznajte ko su deca tajkuna, koji će u skoroj budućnosti postati vlasnici Srbije...

  • 5

Uvek je bilo važno u kakvoj si porodici rođen, što potvrđuje i činjenica da mladi potomci velikih bogatuna i te kako mogu da računaju na deo kolača koji se zove nasledstvo, piše dnevni list "Alo".

Sav onaj luksuz koji je Srbija krajem osamdesetih gledala u "Dinastiji" volšebno je zaživeo u praksi posle najtragičnijeg perioda koji smo preturili preko glave. Imperije su nicale i širile se, baš kao i imperija popularnih Karingtona. Naslednici ovih naših imperija, reklo bi se, uopšte ne zaostaju za junacima prve sapunice na ovim prostorima. A evo i zašto...

MIŠKOVIĆI: Mali Marko voli fudbal, a još više - žene!

Kada nije mogao u Zvezdu, pa ni u OFK Beograd, naslednik po mnogima najbogatijeg Srbina Miroslava Miškovića (težak čak dve milijarde evra) Marko (31) skrasio se u rodnom Kruševcu, gde sa Napretkom pokušava da se plasira u Superligu.

Zanimanje ovog momka, koji je tokom života šetao neke od najzgodnijih cica, jeste filmski producent, a osim toga mnogo voli fudbal, pa se kao menadžer preko Vladimira Matijaševića, Gorana Milovanovića i ostalih agenata bavi preprodajom fudbalera širom sveta.

Kažu da mu menadžerisanje dobro ide, kao i odnosi sa ženama, pa su kroz njegov krevet "proštrikale" mnoge rasne sojke sa ovih prostora, poput pevačica Emine Jahović i Jovane Nikolić. Ipak, najpoznatiji podvig napravio je pre dve godine, kada je u Majamiju priveo manekenku Sunčicu Travicu, i to u vreme kada se ona u medijima vodila kao devojka našeg tenisera Viktora Troickog.

U svakom slučaju, naslednik kompanije "Delta" i imperije Miroslava Miškovića, koja vredi dve milijarde evra, neće imati težak posao da nastavi dominaciju koju je njegov tata, rođeni Varvarinac, započeo pre nekih 20 godina.

Vlasnica dva moćna prezimena Ivana Mišković Karić uspešno se infiltrirala u dve najmoćnije porodice u Srbiji. Dok na rođenje u familiji Mišković nije mogla da utiče, to se ne može tvrditi kada je na red došla udaja. Od 1999. godine, imperije Mišković i Karić simbolično su ujedinile snage činom venčanja Ivane Mišković, mezimice Miroslava Miškovića, i Gorana Karića, sina Sretena i Slavice Karić. Kako i dolikuje kada se ovakvi klanovi obećavaju na večnu ljubav pred Bogom, na spektakularno slavlje utrošeni su milioni. Par se skrasio na Senjaku, u vili koju su dobili kao svadbeni poklon.

Goran je postao direktor "Delta sporta", a njegova supruga vodi "Delta fešn". Nema sumnje u to da će i njihovi naslednici, sin Maksimilijan (9) i ćerka Mia (5), imati mnogo toga da "krckaju" kada za to stasaju.

ZEČEVIĆI: Mezimica Mija raskinula sa kraljem šećera

Tatina mezimica - Za Žarka Zečevića, nekadašnjeg generalnog sekretara FK Partizan, kruži priča da ima probleme sa zdravljem, ali se nedavno pojavio na proslavi šampionske titule "crno-belih", gde je bio srećan i nasmejan. Popularni Zeka je trenutno jedan od savetnika u kompaniji "Energoprojekt", a pre toga, posle odlaska iz Partizana, radio je i kao zastupnik "Jugorosgasa" za Srbiju.

Od naslednika Zečević ima sina Slavka (33) i ćerku Miju (29), koja je jako privlačna javnosti zbog svog interesantnog privatnog žvota.

Mija, koja je portparol za odnose sa javnošću Tržnog centra "Ušće", pre dve godine okončala je četvorogodišnju vezu sa srpskim kraljem šećera Miodragom Kostićem. Njih dvoje čak su bili i vereni, za šta je Mija bila nagrađena od strane bata Koleta prstenom sa brilijantima marke "šopard".

 

Inače, sam Žarko Zečević se u početku oštro protivio vezi između mezimice i Kostića, ali se navikao i prihvatio je kao realnost iako je vremenom ljubav nestala i izbledela. Nema sumnje u to da je Žarku Zečeviću laknulo kada se otarasio nesuđenog zeta Kostića, a iako srpski kralj šećera poseduje zavidno bogatstvo, sigurno je da Miji, koja zarađuje sama za život, neće nedostajati ni novca, pošto ga i tata ima u izobilju.

A što se krova nad glavom tiče, Zečevićeva naslednica ni tu ne mora da brine. Podsetimo, ona se poslednjih dana našla usred afere "Šuletovi stanovi", pošto je u medijima procurela informacija da je baš Mija Zečević jedan od suinvestitora sa kojima ministar odbrane Dragan Šutanovac i njegova supruga Marija grade luksuzni stambeno-poslovni objekat u samom srcu Beograda, u Skerlićevoj broj 20, na Vračaru. Bračni par Šutanovac i ostali investitori planiraju na toj lokaciji da sagrade 3.764,27 kvadratnih metara, i to devet stanova, jedan lokal i 24 garažna mesta, pri čemu bi svaka stambena jedinica trebalo da ima površinu od oko 250 kvadrata.

CEPTERI: Usvojena ćerka nasleđuje najskuplje šerpe na svetu

Bogatstvo se zove Ema - Filip i Madlena Cepter usvojili su devojčicu Emu, po kojoj su nazvali vilu na Dedinju. Oni će ostaviti svojoj naslednici, sada 12-godišnjakinji, impozantno bogatstvo, ali i čuveno prezime koje označava kraljevski skiptar, žezlo... Imperija stvarana kroz najpoznatije svetske šerpe skoro tri decenije danas se procenjuje na šest milijardi dolara, a kompanija "Cepter internešnl" posluje na pet kontinenata i ima oko 50 filijala širom planete. Iako nije njihova biološka ćerka, Filip za svoju mezimicu kaže da je gotovo ista Madlena i da ne postoje obaveze koje bi ga mogle odvojiti od nje subotom i nedeljom. Iako jedan od najbogatijih Srba, Filip za malu Emu kaže: "Ona nas je obogatila za ceo život, kao ljude".

Izvor: Alo

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba kurana

    24. jun 2012 | 14:42

    sta je bre ovo, isti sako, ista kosulja, pa obavezno coroskopi!?!!???? jel to neka fora ovih sto prelaze milijardu evra???

  • zcm

    24. jun 2012 | 18:14

    a Vlahoviceva deca

  • Mirjana Jelicic

    24. jun 2012 | 15:28

    Pa Mišković i ostavlja barem nešto narodu kroz zidanje dnevnog boravka za ometene u razvoju a od Karića,Kostića i ostalih tajkuna ama baš ništa! Eeee,to je liberalni kapitalizam na srpski način...imali smo socijalizam,sigurnost ali veliki deo naše nacije je zloupotrebljavao društvenu imovinu,ko god je mogao od portira do direktora! Mi smo narod bez svesti i savesti a ona manjina svesnih i savesnih sada može samo da se seća kako nekad beše...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA