TOTALNO UNIŠTENJE SVEGA ŠTO JE SVETO ČOVEČANSTVU: Džihadisti razrušili rimski teatar u Palmiri (VIDEO)

Saopšteno je da ruski dronovi zabeležili aktivnosti u Palmiri. U drevnom gradu se kreću kamioni sa municijom Islamske države

  • 8

Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je video ruševina objekata istorijsko-arhitektonskog kompleksa Drevne Palmire od strane Islamske države.

Džihadisti uništili tetrapilon, jedan od najčuvenijih spomenika u drvenoj Palmiri (FOTO)

Na videu se vidi da su militanti uništili Centralni deo drevnog rimskog teatra i kolone tetrapilona. Zgrada je bila izgrađena 270 godina pre nove ere.

- Ruska bespilotna letelica je tokom osmatranja grada i okolnih područja Palmira u Siriji zabeležila varvarsko uništenje fasada rimskog amfitetara i tetrapilona — glavnih znamenitosti drevnog grada - navodi se u saopštenju.

Saopšteno je da ruski dronovi zabeležili aktivnosti u Palmiri. U drevnom gradu se kreću kamioni sa municijom Islamske države.

To govori da militanti dovlače eksplozivne naprave radi daljeg rušenja starih spomenika arhitekture pre povlačenja, prenosi Sputnjik.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kazniti USA.

    13. februar 2017 | 11:27

    Za sve je kriva americka ratna politika i treba da snosi drzava Amerika posledice!!! Hitno uvesti sankcije Americi!!!

  • Budimo ljudi

    13. februar 2017 | 11:41

    Kako je evolucija od pracoveka stvorila danasnjeg savremenog coveka, tako je danasnje zlo savremeneog coveka dovelo do samog dna njegovog morala.

  • victoria

    13. februar 2017 | 14:22

    Amerika nema neku istoriju pa ne moraju ni drugi. Mnogo toga je izgradjeno nekad pa su osvajaci rusili. Bliski Istok je kolevka civilizacije ali budale za to ne mare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA