Carinik je prišao mercedesu radi rutinske kontrole, a onda video ženine obline i brushalter od PET MILIONA! Smesta ju je uhapsio! (FOTO)

Zlato je zadržano do okončanja postupka pokrenutog pred nadležnim sudom

  • 7

Carinski službenici su na graničnom prelazu Gradina zaplenili preko 1,6 kilograma zlatnog nakita i polugu tešku 67 grama. Ukupna vrednost prekršaja procenjena je na više od pet miliona dinara.

Zaplenjeno 4 tone falsifikovane robe na srpskoj granici: Kopije svih svetskih brendova bile spremne za prodaju!

Zlato je otkriveno na ulazu u zemlju kada je detaljno kontrolisan automobil "Mercedes Benz" austrijskih registarskih oznaka kojim je iz Turske ka Austriji putovalo troje austrijskih državljana turske nacionalnosti. Na pitanje carinika putnici su rekli da nemaju ništa da prijave sem ličnog prtljaga.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Međutim, tokom detaljnog pregleda, najpre je u torbici 51-godišnjeg muškarca pronađena poluga nalik leguri zlata teška 67 grama.

Potom je i kod 45-godišnje žene pronađeno pet sakrivenih paketa zlatnog nakita ukupne težine 1.636 grama, od kojih je jedan bio u brushalteru, a četiri u torbici oko pojasa ispod odeće. Među zlatnim nakitom bilo je i 100 dukata, 37 narukvica i nekoliko lančića i prstenova.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Zlato je zadržano do okončanja postupka pokrenutog pred nadležnim sudom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vota

    13. februar 2017 | 14:40

    Nije velika steta za Turcina njemu to nije prvi put on to sigurno radi gidinama.Kupuje zlato jeftino u Turskoj prodaje u Austriju od naredne dve ture sve ce sa nadoknadi.

  • zaki

    13. februar 2017 | 12:04

    To je cirka 70000€ a ne 5mil..!

  • AVRAM

    13. februar 2017 | 21:21

    To je njihovo zlato nije nase nasi carinarnici samo bi da otimaju tudje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA