≫ 

Detalji tragedije saobraćajne nesreće kod Kikinde: Išli u bolničku posetu, pa nastradali u povratku (FOTO)

Etelka i njena ćerka Dijana Stanaćev,vraćale iz zrenjaninske bolnice gde su bile u poseti Etelkinom suprugu, Dijaninom ocu, a vozio ih je dever Radovan

  • 6

U stravičnom sudaru, koji se dogodio juče u poslepodnevnim satima na putu Zrenjanin-Kikinda, život je izgubilo troje ljudi - vozač Radovan Stanaćev (53) koji je upravljao automobilom "golf 2“, njegova snajka Etelka Stanaćev (46) i njena ćerka Dijana Stanaćev (21), svi iz Novog Miloševa.

Detalji stravične nesreće kod Kikinde: Majka i ćerka poginule na licu mesta, muškarac na putu do bolnice

U domu porodice Stanaćev danas smo zatekli muk i nevericu. Najbliža rodbina, prijatelji i komšije okupili su se njihovom domu. Komšije pričaju, da su se Etelka i njena ćerka Dijana vraćale iz zrenjaninske bolnice gde su bile u poseti Etelkinom suprugu, Dijaninom ocu, a da ih je vozio dever Radovan.

- Otac je bio dobar i iskusan vozač, još uvek ne možemo da poverujemo da se ovo zaista dogodilo - rekao je sin pokojnog Radovana Zoran Stanaćev.

Komšije koje su okupile u domu Stanaćevih, kažu da je reč o uglednoj i pristojnoj porodici.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Velika tragedija kakva se ne pamti. To je bila divna porodica, otac im je u zrenjaninskoj bolnici i njih troje su otišli da ga posete - rekla je bliska poznanica porodice Stanaćev.

Za Dijanu, studentkinju Prirodno-matematičkog fakulteta, samo reči hvale. Bila je dobra studentkinja, puna života, velike snove i planove je imala, ponavljali su oni koji su Dijanu poznavali. Ksenija S. Dijanina starija sestra ostala je u jednom danu bez majke i rođene sestre:

- Strašna bol, velika tuga, mlade su obe bile, i majka i ćerka. Ovo je bila divna porodica, bave se poljoprivredom, otac Laza je vredan čovek, zar ovakva tragedija jednoj ovakovoj porodici - komentarisali su meštani Novog Miloševa.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Kako je potvrđeno Telegrafu, do nesreće je došlo na raskrsnici puteva između Bašaida i Novog Miloševa, a po svemu sudeći do sudara je došlo usled nepropisnog skretanja. Vozač automobila "golf 2“ pokušao je da skrene sa glavnog na sporedni put koji vodi ka Novom Miloševu, kada je u trenutku na njega naleteo automobil "tojota“ kojim je upravljao vozač iz Inđiji.

R. O. vozač "tojote“ prema saznanju, nije mogao da zaustavi vozilo koje se kretalo glavnim putem iz pravca Kikinde. Nakon istrage utvrđeno je da vozač R. O.nije bio u alkoholisanom stanju , te i da je nakon nesreće bio u blagom šoku sa telesnim povredama.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Raskrsnica puteva između Bašaida i Novog Miloševa važi za "crnu tačku“ na ovoj deonici. Pre godinu dana na istom mestu poginule su i dve medicinske sestre iz Zrenjanina Svetlana Adamov i Dragica Felbab. Iako je raskrsnica široka, pregledna i osvetljena, nesreće se često dešavaju na ovoj deonici, te je od strane Saobraćajne policije upućen apel svim vozačima da poštuju pravo prvensta i voze dozvoljenom brzinom.

(D. I. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goxi

    13. februar 2017 | 22:59

    Sve te kriticne tacke sa raskrsnicama treba sanirati u kruzne tokove i onda nece biti tih problema.

  • Deki

    14. februar 2017 | 06:03

    Nije tačno medicinske sestre su poginule sa druge strane Bašaida 2km dalje od ove raskrsnice.Pritom raskrsnica je široka pregledna sa svim znakovima ali sve je to dzaba kad vozači nepostuju ni najosnovije propise

  • Slobodanka grujic

    14. februar 2017 | 06:13

    Na ovako nesto suvisan je svaki komentar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA