Zaklali supružnike, pa tela bacili u septičku jamu: Mladići koji su jezivim zločinom šokirali Srbiju dobili ukupno 30 godina!

Bračni par je primao austrijsku penziju a posedovali su i kafanu "Devet Jugovića" u selu, koju su nazvali na osnovu svojih devet unučadi

  • 8

Maloletni Filip Đ. (16) i Dragan Stanojević (21) koji su početkom 2016. godine brutalno ubili supružnike Dragu (73) i Dragoljuba (71) Jugović u selu Brodica kod Kučeva, pravosnažno su osuđeni za zločin.

Zaklao Dragu (73) i njenog muža Dragoljuba (71) i bacio ih u septičku jamu, a dobiće 10 GODINA ZATVORA?

Mrtav muškarac pronađen na tavanu u Kučevu

Odluka Višeg suda u Požarevcu kojom je Filip Đ. (16) osuđen na 10, a Dragan Stanojević (21) na 20 godina, nakon žalbe advokata okrivljenih, potvrđena je od strane Apelacionog suda.

Ova dva mladića su u februaru prošle godine upali u kuću supružnika, i nakon što su ih brutalno ubili nožem, njihova tela su zamotali u čaršave i bacili u septičku jamu.

Bračni par je važio za imućne u selu. Oboje su primali austrijsku penziju a posedovali su i kafanu "Devet Jugovića" u selu, koju su nazvali na osnovu svojih devet unučadi.

Meštani sela Brodica nisu imali lepe reči za osuđene s obzirom da su redovno pravili probleme po selu, da su činili brojna nedela, da nisu bili zaposleni niti su pohađali bilo kakve škole.

Foto-montaža: A. Nalbantjan, Milena Đorđević Foto-montaža: A. Nalbantjan, Milena Đorđević

Otac maloletnog Filipa živi u Crnoj Travi a majka mu se preudala u Bosni.

Draganov otac živi u Beču, pa je kod njega potražio utočište nakon zločina, međutim je pronađen i nakon mukotrpne dvomesečne procedure, izručen je organima u Srbiji.

Prvobitno su, nakon otkrivanja zločina, uhapšena trojica rumuna koji su radili kod Jugovića u kafani.

Grigoriju Viorelu (55), Germanu Florijanu (49) i Vasileu Dumetresu (44) su kao glavni osumnjičeni završili pred tužilaštvom, međutim nakon rasvetljavanja slučaja, pušteni su iz pritvora.

(Telegraf.rs/novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MinaGogi

    14. februar 2017 | 14:17

    A šta im je sudija uzeo kao olakšavajucu okolnost? Da izađu još u snazi za druga smaknuca i ubistva? Možda ti drugi budu baš iz sudijine porodice? Gnusnom je videti ovakvu vest.

  • Ja

    14. februar 2017 | 14:57

    BRAVO SUDIJE Pre sat vremena nisam mogao da se nacudim tekstu u telegrafu da je lik za surovo ubistvo sa macetom dobio nanogicu,a evo jos jedno iznadjenje,10 god. i sa dobrim vladanjem izaci ce za 3 god. Bravo drzavo i sudstvu svaka cast,vidi se da rade svoj posao kako treba!

  • DOBRO OBAVEŠTEN

    14. februar 2017 | 13:48

    SAMO???Zar za to delo nije maksimalna kazna?Koje su olakšavajuće okolnosti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA