Kako je stradao kragujevački Romeo: Uhapsili oca jer je istukao ćerkinog udvarača, ali su tek onda otkrili sve njegove tajne!

Uhapšenom "ocu" policija je odredila meru zadržavanja u trajanju do 48 sati i to zbog sumnje da je izvršio krivična dela zlostavljanje i mučenje

  • 7

Kragujevačka policija uhapsila je A. Đ. (42) iz Kragujevca, zbog sumnje da je muškarca (23) tukao i naneo mu lake telesne povrede. Prema nezvaničnim informacijama, pretučeni mladić bio je previše uporan u udvaranju ćerki napadača. A.Đ. je navodno želeo da mladić odustane od veze sa njegovom ćerkom.

Oni su LOVCI NA PEDOFILE: Kada neko tera devojčicu na seks sa psom ili sa petoricom, odmah ga stiže TAMNA PRAVDA (VIDEO)

Uhapsili su muškarca, a onda je cela rulja počela da ga brani. Tada je sve krenulo po zlu (VIDEO)

Srpska banda koja je harala po Italiji "pala" zbog jednog detalja na koji su razbojnici zaboravili! (VIDEO)

Uhapšenom "ocu" policija je odredila meru zadržavanja u trajanju do 48 sati i to zbog sumnje da je izvršio krivična dela zlostavljanje i mučenje.

Takođe, pretresom stana A. Đ. policija je pronašla lovačku pušku koju je posedovao bez odobrenja.

- Pronađeno je i oko 300 komada metaka različitog kalibra, prikolica sa nepripadajućom registarskom tablicom i 31 tableta leka sa liste psihoaktivnih supstanci - saopštila je kragujevačka policija.

Zbog toga se A.Đ. stavljaju na teret i krivična dela nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, falsifikovanje isprave i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

(M.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko&Slavko.

    15. februar 2017 | 17:21

    Шта све неће напаковати овом брижним оцу.Човек је бранио своју ћерку из њему познатих разлога од олоша.И сада је крив. Правда за оца који жели само добро својој ћерки.

  • Dr

    16. februar 2017 | 16:31

    Koja banda sigurno Romeo ima dobru vezu sa policijom

  • Sara

    19. februar 2017 | 13:03

    Ko tebe poznaje Romeo,ni pakao mu neće teško pasti...JULIJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA