Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Članovi Predsedništva Srpske napredne stranke jednoglasno su odlučili danas da kandidat za predsednika Srbije na predstojećim izborima bude lider stranke i aktuelni premijer Aleksandar Vučić.

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici sutra slave Sretenje. Time se obeležava prvi susret Boga i čoveka u hramu u Jerusalimu.

Na putu od naplatne rampe prema Mladenovcu dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je najmanje dvoje ljudi izgubilo život. Poginuli su muškarac (75) i žena (71), na mestu, a povređeno je pet osoba, kojima je odmah ukazana pomoć i oni su odvezeni na bolničko lečenje.

Na Voždovcu u Beogradu, nalazi se moderno opremljen lux stan od 106 kvadratnih metara, koji svojim ekskluzivnim izgledom nikog ne ostavlja ravnodušnim. Više o tome saznajte OVDE.

Facebook Lite je verzija Facebook aplikacije koja nudi osnovnu funkcionalnost, ali ne usporava previše telefon i ne troši puno podataka za prenos interneta.

Miloš Teodosić je poslednjih dana u žižu javnosti zbog činjenice da je nekoliko NBA klubova zainteresovano za njegove usluge. Više o tome čitajte OVDE.

Srđan Predojević i Jelena Rozga napravili su šou tokom pevačicinog gostovanja u emisiji "Dobro jutro, Jovana i Srđan"

Nikola Jokić nastavio je da živi košarkašku bajku u Denveru, lepo mu je i van terena kao na parketu, što potvrđuje meč sa Golden Stejta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA