Ubistvo uživo na Fejsbuku: Radio DJ voditelj i producent ubijeni tokom emisije, žena vrištala kad su napadači upali (VIDEO)

Kada su ubice ušle u sobu Medina ih je pogledao ali se nije pomerio

  • 2

Radio DJ i voditelj ubijen je uživo dok je čitao vesti tokom lajvstrima na Fejsbuku u Dominikanskoj Republici.

Ovo je monstrum iz Slovenije koji je na Fejsbuku mučio i ubio 26-godišnjaka: Poslednje reči koje je uputio žrtvi lede krv u žilama (FOTO)

Luis Manuel Medina ubijen je usred svoje emisije "Vruć milenijum" u utorak. Njegov producent Lav Meartines koje je ujedno i direktor radio stanice takođe je nastradao. Oni su emitovali program, kada su nepoznati ljudi ušli i počeli da pucaju, prenosi Dejli Mejl.

Medina je prenosio svoju emisiju uživo putem društvenih mreža, koristeći lajvstrim na Fejsbuku. U pozadini se neposredno pre ubistva mogao čuti ženski glas koji viče "pucnjava, pucnjava". Kada su ubice ušle u sobu Medina ih je pogledao ali se nije pomerio.

Sekretarica stanice Dajaba Garsija takođe je povređena u napadu i odvedena je u bolnicu gde je hitno operisana. Napad se dogodio u San Pedru de Makorisu, gde se stanica nalazi unutar tržnog centra.

Novi krvavi napad u Kini, nastavlja se jezivi niz: Nožem izboli najmanje pet ljudi, policija im presudila na licu mesta!

Policija je uhapsila trojicu, ali nije optužila nikoga. Motiv napada nije poznat. Tužilac se nada da će operisana sekretarica moći da identifikuje napadače.

Medina je oženjen i pretpostavlja se da ima i ćerku. Na Fejsbuku su odata priznanja gospodinu Medini i Martinesu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Covek/covjek

    15. februar 2017 | 17:32

    Hehehe mora da je lupeto ko neki sto znam

  • Starcevic ljiljana

    15. februar 2017 | 12:55

    Sede u stanica umesto da patroliraju i noge mogu da se protegnu postari su10puta i vise vredniji od njih posebno u unutrasnjpsti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA