(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Leskovački monstrum odsekao nogu psu i ostavio je ispred pekare!

Ako imate bilo kakvu informaciju o ovim fotografijama, ili počiniocu, javite policiji, ili nekom udruženju za zaštitu životinja

  • 14

Monstruoznim delima nema kraja... U Leskovcu je jedan monstrum odsekao celu nogu psu i ostavio je na stolu ispred jedne pekare. Nije poznat motiv ovako gnusnog zločina, niti razloga zbog koga je odlučio da odsečeni ud ostavi na javnom mestu.

Veoma uznemirujuće: Žena pregazila psa - umesto da stane, vukla ga 20 metara pod točkovima (VIDEO)

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Ovo je najjezivija fotografija u Srbiji: Štene se smrzlo u snegu

Fotografije su se pojavile na Fejsbuk strani Pokret "Levijatan" - STOP nasilju nad životinjama, i za kratko vreme izazvale su lavinu komentara.

- Ne bi mnogo komentarisali, samo pitanje, koja je KAZNA za ovog stvora koji uradi ovako nešto. Nemamo informacija mnogo, skupljamo ih, ne znamo mi od kad je tačno slika, ali je to i nebitno - stoji u jednom komentaru.

- Kakvi smo ovo ljudi?

- Ne možemo da dozvolimo više da ovakve stvari postaju normalne i da se prepričavaju kao kuriozitet. Monstrumi koji su ovo uradili moraju biti DRAKONSKI kažnjeni... ovako ili onako...

Ako imate bilo kakvu informaciju o ovim fotografijama, ili počiniocu, javite policiji, ili nekom udruženju za zaštitu životinja.

O ovom postu je reč. Upozoravamo vas, fotografije su izrazito uznemirujućeg sadržaja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    15. februar 2017 | 17:55

    Kako bih drage volje ispisao svoja osećanja ali znam da neće biti objavljeno. Ovako ću samo reći, da zelim nakazi, koja je ovo uradila, da izgubi sve udove tela, i da ne bude sposoban ni sam sebi da oduzme zivot, nego da polako crkava u svojim mukama.

  • Lazar M

    15. februar 2017 | 17:56

    Taj je tezi psihijatrijski slucaj i spreman je tako nesto uraditi bilo kom od ljudi pa i deci. Odmah pronaci i smestiti dozivotno u neku psihijatrijsku ustanovu kako bi se izbegle moguce tragedije od ovog monstruma.

  • Mirko&Slavko.

    15. februar 2017 | 17:01

    Када да нађете,исто и њему урадити,и у самицу на 20г.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA