Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Zaposlene u redakciji portala Telegraf.rs šokirala je poruka u inboxu našeg Fejsbuk pejdža danas nešto pre 11 sati. Naime, dobili smo gnusan video snimak na kojem se jasno vidi devojčica, očigledno maloletna, kako oralno zadovoljava nepoznatu mušku osobu.

Petogodišnja borba Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) za pravo na bolovanje i punu platu do detetovog punoletstva, ima izgleda da se završi pobedom.

Nacrtom Zakona o zdravstvenom osiguranju, koji je sada na javnoj raspravi, predviđeno je da se pravo na naknadu zarade može produžiti zbog nege deteta do navršenih 18 godina i to u slučaju teškog oštećenja moždanih struktura, maligne bolesti ili drugog teškog pogoršanja zdravstvenog stanja.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da nije iznenađen jednoglasnom odlukom Predsedništva Srpske napredne stranke da Aleksandar Vučić bude predsednički kandidat te stranke. Šta je odgovorio na pitanje novinara da li odustaje od kandidature, pročitajte OVDE.

Nikolić je nešto kasnije, tokom govora u Predsedništvu Srbije povodom proslave Dana državnosti, rekao da je bio, a i još uvek je, vređan, omalovažavan, potcenjivan, ali da su mu nagrada za trud bile uspešne realizacije i dobrobit svih građana.

Žena koja je pre nekoliko dana u Jutarnjem programu na TV Pink priznala da je ju brat kao malu zlostavljao digla je Srbiju na noge. Ona je ovog jutra bila gost Jutarnjeg programa, u kome je otvoreno pričala da je bila žrtva svog rođenog brata.

Za Dan državnosti – Sretenje, koji se dva dana praznuje u Srbiji, kompanija Gugl je takođe obeležila na naslovnoj stranici za pretragu i na najlepši način građanima čestitala praznik.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Nakon brojnih pisanja i spekulacija o razlozima zbog kojih se razvode Žika i Dajana Jakšić, par je odlučio da je najbolje da putem zvaničnog saopštenja iznese pravu istinu o okončanju zajedničkog života.

Iako neće biti učesnik ol star meča NBA lige narednog vikenda, Nikola Jokić će biti u Nju Orleansu na smotri najboljeg što NBA liga može da ponudi. Poznato je da će biti deo ekipe Zvezda u usponu iz ostatka sveta, koji će se suprotstaviti svojim američkim kolegama kao predigra utakmici ”svih zvezda”.

Više o Jokiću pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA