≫ 

Pronađen mladić koji na skandaloznom snimku seksualno iskorišćava devojčicu (13) u Beogradu

 ≫ 

On puni uskoro 18, ona ima 13 godina. Oboje su iz Beograda

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Stalin
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Srki

    17. februar 2017 | 13:00

    Za nepismene pedofil nikako ne može biti dete sa 17 godina. Koje izgleda mlađe od devojčice.A ko gleda komentare ne brinite. Ne podržavam niko normalan pedofil iju, jer i sam imam maloletno žensko dete istih godina i ne bleji po kafićima do 3 ujutru niti ide kod momcima u gluvo doba noći. Jer u tom slučaju iako je kažnjivo odrobijao bih je, a dečko nema sa tim ništa kad ona juri ko muva bez glave i ne osuđujem ni ovu devojčicu na snimku a ni dečaka. Jer ko zna šta je tu sve u pitanju.

  • Nina Jerković

    17. februar 2017 | 01:43

    Vrhunac idiotluka od komentatora, koji naravno (kao i kod silovanja uvek krive osobu ženskog pola). Devojčica od 13 godina je ZAKONSKI DETE i nema svoju volju da "pristane" na bilo šta. A sada što svi manijaci koji su gledali ili žale što nisu gledali film iživljavanja nad detetom, naravno osudjuju baš devojčicu, jasno pokazuje da nam je društvo puno manijaka i devijanata, pedofiličara koji još uvek nisu imali priliku da se "pokažu" ali mogu da se prepoznaju po komentarima... Sramotno je što odeljenje MUPa za internet kriminal ne češlja komentare i moguće manijake i pedofiličare koji javno podržavaju pedofiliju.

  • Srki

    16. februar 2017 | 18:05

    Ceo kraj bruji o tome i svi tu devojčicu znaju ko je i šta je ovde je žrtva dečko i nikako ne može biti gonjenja po članu 180 KZ jer ga odgovornosti oslobađa stav 4 ovog člana. A drugi član 185 može da plati smo novčanu kaznu jer je ona insistirala na snimanju. Jer čisto sumnjam da su njih dvoje znali da posedovanje ovakvog snimka je kažnjivo, jer preko Tv još gore stvari se prikazuju pa niko nije kažnjen,. Samo u rijalitima smo se nasledili seksa, golih sistem u gumica. Ali takve nagrađuju honorarima i vi bi decu da linčujete i proglasili ste 17-to godišnjka pedofilom,što je smešno i jako zabrinjavajuće i neozbiljno s vaše strane. Svi u kraju znaju dečka i znaju da to niko ne bi uradio. I obrukali ste devojčicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA