≫ 

Tramp hoće da mobiliše 100.000 vojnika zbog migranata. Bela kuća tvdi da je izveštaj "lažan"

U dokumentu na 11 strana poziva se na do sada neviđenu militarizaciju snaga koje treba da se bore s imigracijom

  • 7

Američki predsednik Donald Tramp razmišlja da mobiliše 100.000 pripadnika Nacionalne grade zbog ilegalnih migranata.

Mračna predviđanja budućnosti: Svet 2021. godine čeka strašan i opasan scenario

Ove navode prenela je američka agencija Asošijeted pres, pozivajući se na nacrt memoranduma koji je u posedu ove agencije.

Navodi se da se u dokumentu na 11 strana poziva na do sada neviđenu militarizaciju snaga koje treba da se bore s imigracijom i to na severu do Portlanda u saveznoj državi Oregon i na istoku do Nju Orleansa u Lujzijani.

U ovaj predlog su uključene i četiri savezne države koje se nalaze na granici sa Meksikom - Kalifornija, Arizona, Nju Meksiko Teksas, ali i sedam država koje se pružaju uz ove četiri - Oregon, Nevada, Juta, Kolorado, Oklahoma, Arkanzas i Lujzijana.

Ubrzo se oglasila Bela kuća sa navodima da je izveštaj lažan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin

    17. februar 2017 | 18:14

    Klimtonovi i ds ne miruju mogu da prezale gubitak

  • INFORMACIJE

    18. februar 2017 | 10:25

    Vidi se da Tramp vlada situacijom i da ima informacije koje su u ovom trenutku jedna od najcuvanih tajni. Tvorci novog svetskog poretka su sukobe hteli i jos pokusavaju da prebace na ulice razvijenog sveta. Kako, vrlo lako emancipovanom muskarcu-zeni koji zivi u novom svetu u kojem mu je najvaznija frizura nije problem uterati strah muslimanom koji je presao pola sveta, ubio nekolicinu, a spreman je na sve za svoju dominaciju i opstanak. Evropska zena ga gleda sa strahom i zudnjom, jer je ponovo videla iskonsu podelu na alfamuzjaka i zenu, a ne njenog supruznika, ujedno njenu drugaricu iz spa centra. Samo da vas podsetim prosle godine je bila najveca vezba policije u SAD, koja se zvala /UBI ZOMBIJA/. Znaci sto god da se desi imace razmere epidemije. Da ne govorimo o FEMI, sluzbi za vanredne situacije koja je spremila milione plasticnih sanduka za kontaminirane leseve. Ne znam, nemora nista da se desi, ali sama spoznaja ovog izaziva strah.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA