Čuveni skakač Nikola Stajković umro usred treninga! Svet zanemeo, čeka se obdukcija

Obdukcija će pokazati šta je uzrok smrti

  • 3

Bivši austrijski reprezentativac i olimpijac Nikola Stajković Niki, čija su specijalnost bili skokovi u vodu, nastradao je u nesreći na bazenu.

ANDREJ JE NAPRAVIO VELIKU GREŠKU KAD JE SKOČIO: Bivši reprezentativac Nenad Arsenić otkriva moguć uzrok tragedije (VIDEO)

Prema saopštenju policije, Stajković je otišao u sportski centar kako bi odradio trening na bazenu, piše informer.rs. Međutim, posle sat vremena njegovo beživotno telo na dnu bazena otkrila su deca. Dva muškarca su ga izvukla iz vode i odmah započeli reanimaciju, međutim lekar hitne pomoći mogao je samo da konstatuje smrt.

Obdukcija će pokazati šta je uzrok smrti. Stajković je u periodu od 1972. do 1992. godine bio aktivni učesnik u svetskim takmičenjima.

Stajković je rođen 1. marta 1959. godine u Salcburgu. Čak pet puta je učestvovao na letnjim olimpijskim igrama. U Minhenu 1972. godine proglašen je vunderkindom. Tada je imao svega 13 godina i bio je najmlađi učesnik na olimpijadama do tada.

Stajković je poreklom sa prostora bivše Jugoslavije, ali su njegovi davnih dana otišli u Austriju, pa je i on rođen u toj zemlji i takmičio se za nju.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MinaGogi

    18. februar 2017 | 17:40

    Pokoj mu duši. Nije se mučio, blagorodna smrt ali veliki šok za njegove najmilije.

  • Zum

    18. februar 2017 | 17:58

    Zaboravio na godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA