Krvavi protesti u Bogoti: Odjeknula eksplozija kada su policajci izašli na ulice, ima poginulih i povređenih (FOTO) (VIDEO)

Policajci u iscepanim uniformama hodaju pridržavajući se za kolege. Vide se ruševine na putu, razbijena stakla i šteta na zgradama u okolini mesta eksplozije

  • 2

U eksploziji u Bogoti danas je povređeno najmanje 30 ljudi, a jedna osoba je poginula. Većina povređenih bili su policajci koji su se pripremali da nadgledaju proteste protiv borbe sa bikovima, saopštio je kabinet gradonačelnika, prenosi Rojters.

Za 10 sekundi nestalo je istovremeno 19 zgrada!

Kabinet gradonačelnika je na Tviter nalogu objavio da je dvoje ljudi teže povređeno.

Kako se navodi, posledice eksplozije nisu odmah bile poznate, međutim mediji su preneli slike policajaca u iscepanim uniformama koji hodaju pridržavajući se za kolege, kao i ruševine na putu, razbijena stakla i štetu na zgradama u okolini mesta eksplozije.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Stotine demonstranata okupilo se danas kako bi protestvovali protiv borbe sa bikovima u Bogoti, koje su se prošlog meseca održale prvi put posle četiri godine.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Zabranu održavanja borbi ukinuo je Ustavni sud, koji je naveo da su te borbe deo nacionalne baštine.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тутор

    19. februar 2017 | 22:33

    Од толиких проблема са ФАРК-ом, они се ухватили за борбе бикова.

  • Putin

    19. februar 2017 | 21:57

    Degod se panduri umesaju obavezno tece krv za mloge probleme sa demostrantima milicija je kriva oni nipo kom zakonu nesmeju da ometaju gradjane u strajku mogu da stoje i posmatraju i nedaju sa strane drugi da ometa strajk a kokosari uce dase prave vazni da oni sprovode zakon a prvo neznaju dasa tim kopesenjem krse zakon tako nije mi ih zao zasve stoimse desi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA