Poznate lokacije stanova iz nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Dele se i putovanja u Njujork, karte za Rolan Garos...

U nagradnom fondu nalazi se i 50 automobila "fijat 500L", tri putovanja za dve osobe u Njujork i pet putovanja u Pariz i karte za Rolan Garos

  • 8

Vlada Srbije usvojila je danas pravila nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a među glavnim nagradama je šest stanova u Beogradu i to na sledećim lokacijama: jedan u Beogradu na vodi, drugi u naselju "Stepa Stepanović" i još četiri u naselju "Braća Jerković".

Bela Palanka vodi: Ova opština sakupila je najviše fiskalnih računa, a evo gde je vaše mesto

- Nagradni fond u kojem su 742 nagrade u vrednosti je od 135,34 miliona dinara - rekla je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić i dodala da je novac za nagradni fond obezbeđen iz republičkog budžeta, a delom i od privrede.

U tom fondu je i 50 automobila "fijat 500L", tri putovanja za dve osobe u Njujork i pet putovanja u Pariz i karte za Rolan Garos.

Izvlačenje nagrada u igri "Uzmi račun i pobedi" u kojoj se šalju fiskalni računi biće 11, 18, 23. i 31. marta.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pero

    20. februar 2017 | 16:42

    Samo da znate, 4 stana u naselju Braće Jerković koja ce biti dodeljena, nalaze se u zgradi lose drzavne stambene gradnje a koja ima problem sa nedozvoljenim sleganjem temelja na adresi u ulici Vojvode Vlahovica.(pogledajte na internetu clanke) Te preostale stanove niko ne zeli da kupi a prethodno useljeni stanari (60 porodica) su vec tuzili investitora, jednu poznatu drzavnu gradjevinsku firmu ciji se naziv sastoji od tri reci a poznata je i po tome sto gradi zgrade sa otrovnim isparenjima iz zidova.

  • Zoki

    20. februar 2017 | 18:29

    Stanovi u naselju Padina B.Jerkovic, a koji se planiraju deliti u Nagradnoj Igri su najlosija drzavna gradnja. Stanarima koji su prodati stanovi u izgradnji, pojavili su se problemi u vidu nejednakih sleganja temelja zgrade, opasnih pukotina i prodora vode u objekat jer je isti izgradjen lose. Stanari skoro njih 60 su podneli Tuzbu protiv Gradjevinske Direkcije Srbije.

  • Miloš

    20. februar 2017 | 16:41

    Ima i putovanje na mesec ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA