Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Premijer Aleksandar Vučić i predsednik Republike Tomislav Nikolić razgovarali su danas o političko-bezbednosnoj situaciji u zemlji i okruženju. Predsednik i premijer u potpunosti su saglasni da se Srbija nalazi pred ozbiljnim izazovima i iskušenjiima, na koje je neophodno pružiti zajednički i sveobuhvatni odgovor državnog rukovodstva. Jedinstvo svih državnih funkcionera‎ u rešavanju regionalnih problema i izbegavanje krize najširih razmera, prioritetni su zadaci i predsednika Nikolića i premijera Vučića, navodi se u saopštenju.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas popodne da će kandidat za predsednika biti Aleksandar Vučić i da će o funkcijama razgovarati posle izbora za šefa države.

Nikolić je to rekao nakon razgovora sa premijerom Aleksandrom Vučićem, i saglasili da je na ozbiljne izazove i iskušenja pred kojima se Srbija nalazi neophodno pružiti zajednički i sveobuhvatni odgovor državnog rukovodstva, te dogovorili da blisko sarađuju i u budućnosti.

Više o tome šta su se dogovorili premijer Vučić i predsednik Srbije Nikolić pročitajte OVDE.

Vitalij Čurkin, koji je bio stalni predstavnik Rusije u Ujedinjenim nacijama od 2006. godine, preminuo je iznenada u Njujorku, prenelo je rusko Ministarstvo inostranih poslova.

Čurkin je u sredu trebalo da napuni 65 godina.

Sve voditeljke za koje ste do sada mislili da su seksi – zaboravite, jer će vas ova žena ostaviti bez daha.

Reč je o Tijani Savić koja još uvek nije privukla veliku pažnju javnosti, iako to barem svojim izgledom i te kako zaslužuje. Ona je zaposlena na televiziji Pink na kojoj vodi "Dnevnik", udata je za Uroša Savića, sina Duleta Savića, sa kojim ima ćerkicu Lenu.

OVDE pogledajte njene fotografije.

Ina Jevremović, ćerka pevača Dragana Kojića Kebe i tekstopisca Ljiljane Jevremović 18. februara napunila je 18 godina.

Ina je rođendan proslavila u društvu nekolicine prijatelja, majke Ljiljane i porodice, dok od Kebe ni na taj dan nije bilo ni traga ni glasa.

Niška policija je saopštila da će Višem javnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi protiv za sada nepoznatog lica koja je na Kupu Radivoja Koraća bacila baklju na jednog gledaoca (u pitanju je član Skupštine KSS Miodrag Mića Radović).

Opširnije o ovoj vesti možete pročitati OVDE.

Miodrag Radović, član Skupštine KSS koji je teško povređen na finalu Kupa Radivoja Koraća kada ga je pogodila baklja bačena sa tribine na kojoj su se nalazili navijači Partizana, zadržan je na lečenju na Očnoj klinici.

Kako je saopštila direktorka ove zdravstvene ustanove Katarina Radovanović, on je zadobio ozbiljnu povredu oka, a dalja dijagnostika pokazaće da li je ona izazvala oštećenje funkcionalnosti ovog organa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA