OLIVER TVIST: Sedmogodišnjak u grupi kradljivaca u Požarevcu!

Sedmogodišnji dečak-razbojnik B.M. uhvaćen u Požarevcu sa grupom Duleta Kobca (56) u kojoj su bili još i maloletnici D.S (15) D.R. (12). Sumnja se da je banda u krugu Opšte bolnice izvršila više krađa

  • 0

Požarevačka policija uhapsila je četvoročlanu grupu kradljivaca u kojoj su i trojica maloletnika, a među kojima je i jedno sedmogodišnje dete!

Uhapšen je Dušan S. (56), zvani “Dule Kobac” iz Starog Kostolca, kao i maloletnici D. S (15), D. R. (12) i B. M. (7), svi iz Požarevca, zbog sumnje da su u krugu Opšte bolnice izvršili više krivičnih dela krađa.

Osumnjičeni Dušan S, tokom decembra prošle godine, iz kruga bolnice ukrao je pet tabli debelog lima za gazišta i pet metalnih poklopaca sa šahti, koje je prodao otpadu za otkup sekundarnih sirovina u Požarevcu. Maloletni D.S, D.R. i B.M. osumnjičeni su da su tokom aprila meseca ove godine iz kruga požarevačke bolnice ukrali metalni poklopac sa šahte, metalne rešetke sa slivnika i elektromotor sa elevatora.

Ukradene predmete ručnim kolicima izneli su iz bolničkog kruga i predali Dušanu S, koji ih je potom prodao otpadu za otkup sekundarnih sirovina. Ovim krađama, osumnjičeni su naneli štetu javnom komunalnom preduzeću «Vodovod i kanalizacije» u Požarevcu, u iznosu od oko 160.000 dinara.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA