MISTERIOZNA PUCNJAVA U HJUSTONSKOJ BOLNICI: Svedoci opisali napadača, ali policija nije našla nikakav trag da je bilo ko pucao (VIDEO)

- Za sada nisu pronađeni osumnjičeni, niti bilo kakvi dokazi o pucnjavi - rekao je glavni šef direkcije Art Avekejd novinarima

  • 0

Teksaška policija izašla je na lice mesta nakon dojave o pucnjavi u Ben Taub bolnici u Hjustonu. Bolnica je zatvorena, a pacijenti evakuisani, iako za sada nema  žrtava.

Pucao iz automatske puške ispred crkve i nije hteo da se zaustavi. Američka policija mu je presudila

Službenici su pretražili bolnicu, ali nisu uspeli da nađu nikakve žrtve, rekli su u Hjustonskoj policiji.

- Nismo pronašli osumnjičenog kao ni dokaze da je bilo ko pucao - rekao je šef Avekejd novinarima, a prenosi rt.com.

Nekoliko svedoka je opisalo osumnjičenog kao ćelavog belca neodređenih godina, ali policija nije pronašla nikakav trag o njemu.

Sat vremena pre nego što je prijavljena pucnjava, iz škole Svetog episkopa Marka u Beleru su na Tviteru okačili fotografiju učenika petog razreda kako drže slike i poziraju sa bolničkim osobljem. U školi nakon napada nisu imali informaciju da li su studenti i dalje u bolnici.

- Svi pacijenti i zaposleni su bezbedni u ovom trenutku, stoji na Tviter nalogu Avekejda, gde dodaje da nisu našli nijednu žrtvu, ali da se potraga nastavlja.

Ben Taub je inače deo teksaškog medicinskog centra i povezan je sa medicinskim univerzitetom Bejlor.

(Telegraf.rs / rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA