≫ 

Detalji bračne drame u Rakovici: Ranila supruga samostrelom pa ga jurila da ga dokrajči, oboje imaju 600 krivičnih prijava!

Za Dušanom je raspisana poternica, a u dosijeu ima oko 300 prijava. Lidija je registrovana kao zavisnik. U njenom dosijeu ima oko 290 prijava, uglavnom zbog prevara

  • 23

Lidija Milivojević (32), koja je juče u Rakovici, samostrelom ranila supruga Dušana (39) u stomak, nakon toga ga je jurila po zgradi da ga dokrajči još jednom strelom. Oboje supružnika, prema pisanju Informera, imaju čak oko 600 krivičnih prijava zbog falsifikovanja i krađa, a kod njih je nađeno i mnoštvo lažnih dokumenata.

Pucnjava u Rakovici: Muškarca upucala žena!

Izvor iz istrage kaže da se krvava drama odigrala u stanu u Ulici Slavka Rodića, koji su iznajmili pre tri meseca. Dušan i Lidija su se posvađali oko šest sati ujutro pa je razjarena žena zgrabila samostrel i ispalila strelu u supruga. Brzom intervencijom policije Lidija je razoružana a Dušan je zbrinut u bolnici.

- Komšije su izjavile da se iz stana u kom su živeli Milivojevići čula malo glasnija polemika, ali im to nije ličilo na žestoku svađu. U jednom trenutku Dušan je istrčao iz stana obliven krvlju i pao u hodnik - kaže sagovornik Informera.

Jedan komšija je pozvao policiju i Hitnu pomoć, pa je istrčao iz stana i zaključao zgradu kako Lidija ne bi pobegla.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Kada je patrola policije stigla na lice mesta, Dušan je ležao u hodniku. U tom trenutku je iz stana izašla njegova žena sa samostrelom i krenula prema njemu. Policijaci su jedva uspeli da je savladaju i oduzmu joj samostrel, kojim je bila rešena da dokrajči muža. U drugoj ruci je držala kofer , u kom su pronađena lažna dokumenta supružnika, kao i pištolj - kaže izvor ovog lista.

On dodaje da je Lidija policajcima dala lažna imena i za sebe i za supruga, a tek kasnije je utvrđen njihov pravi identitet.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

- U jednom trenutku dok je policija razgovarala sa njom počela je da se trese kao da je u narkomanskoj krizi , i da se žali da je loše pa je prevezena na VMA.

Inače, Dušan i Lidija su poznati policiji po prevarama i falsifikovanju, kao i po krađama. Za Dušanom je raspisana poternica, a u dosijeu ima oko 300 prijava. Lidija je registrovana kao zavisnik. U njenom dosijeu ima oko 290 prijava,m uglavnom zbog prevara.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • viktor

    22. februar 2017 | 08:55

    Samo u srbiji moze da se desi 300 prijava po osobi i na slobodi normalan covek za 3000 dinara dodju po njega doklecemo ovako, politicari samo pricaju pogotovo kad su izbori

  • Gagi

    22. februar 2017 | 08:42

    300 prijava i niko od njih nije u zatvoru??? Srbijo sramna državo...

  • Sremac

    22. februar 2017 | 09:18

    Po mene došla patrola da me provede zbog jedne parking kazne od 2000din. A ovakve probisvete držite na slobodi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA