Povređeni vojnik iz Vladičinog Hana nije životno ugrožen

U autobusu je bilo 28 pripadnika Vojske Srbije koji su se prevozili na posao, na relaciji Niš-Vranje

  • 2

Najteže povređeni muškarac u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Vladičinog Hana je u teškom stanju, ali nije životno ugrožen i trenutno je stabilno, izjavio je direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović.

DRAMA KOD VLADIČINOG HANA: Autobus s vojskom sleteo s puta, ima povređenih! (FOTO)

Radovanović kaže da je on zadobio teže povrede, prelom rebara, frakturu lobanje, prelom obe kosti desne potkolenice, ali da je stabilno.

- Pacijent je zadobio ozbiljne povrede, u teškom je stanju, ali je stabilan - rekao je Radovanović novinarima.

U jutrošnjoj nesreći kod Vladičinog Hana, kada je autobus s vojnicima iz zasada nepoznatih razloga sleteo s puta, povređeno je još 13 osoba, a niko nije životno ugrožen, objavilo je ranije Ministarstvo odbrane.

Radovanović kaže da je u Kliničkom centru, pored teško povređenog pacijenta, još jedan vojnik koji ima lakše povrede, dok su ostali povređeni u vojnoj bolnici u Nišu.

U autobusu je bilo 28 pripadnika Vojske Srbije koji su se prevozili na posao, na relaciji Niš-Vranje. U pitanju su pripadnici 4. brigade Kopnene vojske.

Autobus je vlasništvo firme Kavim - Jedinstvo iz Vranja i da su ga pripadnici 4. brigade Kopnene vojske privatno su zakupili radi svakodnevnog prevoženja na posao na relaciji Niš-Vranje- Niš.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AVRAM

    23. februar 2017 | 22:59

    Zar vojska nema ni autobus za prevoz nego mora da zakupi od privatnika, ili je to neki sporazum da bi vlasnik autobusa zaradio malo vise novaca ?

  • oficir

    24. februar 2017 | 08:57

    Zašto narod ne želi da čuje istinu da je vojska odavno u katastrofalnom stanju. Bukvalno nema ništa,dovijamo se kako znamo i umemo i na poslu a i sa platom. Zašto ne izadje Predsednik i ne kaže istinu? E zato nas školovanih godišnje napusti vojsku oko hiljadu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA