STRAVIČNA NESREĆA: Suvozač u "jugu" poginuo u direktnom sudaru sa šleperom! (FOTO)

U čeonom sudaru na Zrenjaninskom putu, u blizini mesta Čenta, teško su povređena još dvojica muškaraca, koji su se takođe nalazili u putničkom vozilu

  • 2

Željko Ć. (33), koji je sedeo na mestu suvozača u automobilu marke "jugo", poginuo je tokom popodneva u direktnom sudaru sa šleperom, na Zrenjaninskom putu kod mesta Čenta.

U saobraćajnoj nesreći teško su povređena još dvojica muškaraca, koji su se takođe nalazili u "jugu", dok je vozač kamiona marke "skania"  Zoran S. iz Beograda, ostao nepovređen.

Ekipe hitne pomoći brzo su stigle na mesto događaja i pružile pomoć povređenima, a zatim ih prevezle u bolnicu.

Prema rečima očevidaca, u "jugu" sa zrenjaninskim registarskim oznakama nalazila su se trojica muškaraca, svi sa prebivalištem u naselju Stajićevo, i kretali su se u pravcu Zrenjanina levom stranom kolovoza. Vozač šlepera koji im je išao u susret pokušao je da ih upozori sirenom i ablendovanjem, pa kada nije uspeo, i sam je prešao na levu stranu kolovoza.

Uviđaj policije je u toku, a uzrok nesreće zasad nije utvđen. Saobraćaj na tom delu puta odvija se otežano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Truck driver

    25. jun 2012 | 21:38

    Prosao sam malopre pored te nesreće i stanovnici kazu da je "jugo" presekao punu liniju tj ostrvo u nameri da skrene levo. Vozac kamiona je svirao i kocio ali bezuspesno. Da nije bezao iz svoje trake ulevo ubio bi ih svu trojicu. Katastrofa a sta drugo covek da kaze. Jedna greska skupo kosta. Najgore je sto se sve desilo u naselju. Strasno koliko nas gine u saobracaju... ne treba nam gori rat...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA