BRAĆA MONSTRUMI: Na smrt prebili mladića koji je pokušao da zaštiti devojku!

B. Č. (27) i A. Č. (21) iz Beograda uhapšeni su zbog sumnje da su 17. juna gvozdenim štanglama naneli smrtonosne povrede Nenadu Vučkoviću ispred lokala “Carska ohota” na Paliluli

  • 5

Braća B. Č. (27) i A. Č. (21) iz Beograda uhapšeni su zbog sumnje da su 17. juna na smrt pretukli Nenada Vučkovića ispred lokala "Carska ohota" na Paliluli. Njima je posle zadržavanja od 48 sati određen pritvor.

Istraga operativaca Trećeg odeljenja ukazuje na to da je pokojni Vučković izašao iz lokala u trenutku kada su braća i njihov prijatelj tukli nepoznatu devojku. Vučković je pokušao da je zaštiti, ali su na njega nasrnula braća i pretukla ga gvozdenim štanglama.

Od zadobijenih povreda, Vučković je ubrzo preminuo u Urgentnom centru od izliva krvi u mozak. Policija i dalje traga za prijateljem dvojice braće, koji je, prema nezvaničnim podacima, prisustvovao sceni mučkog prebijanaja Vučkovića.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA