≫ 

"Zaboga ljudi, mi imamo mrtve": Haos u Kliničkom centru u Kragujevcu (FOTO)

Najnovije informacije od našeg izveštača Marije Race

  • 8

Ispred KC Kragujevac okupilo se oko tridesetak rođaka povređenih posle požara koji je izbio u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu.

Naš izveštač javlja da, za sada, niko od lekara zvanično ne daje informacije.

Primarno im je da, kako kažu, da pruže pomoć povređenima. Ipak, jedna od doktorki, vidno uznemirena je imala komentar koji za sada nema potvrdu nadležnih.

- Ne možemo sada o vestima, zaboga ljude, mi imamo mrtve - omakla se rečenica jednoj od brojnih doktorki.

Ono što sve brine je problem je što se ne zna da li ima zatrpanih u ruševinama.

Direktor Kliničkog centra Predrag Sazdanović obratio se okupljenoj rodbini i rekao im da ima dosta povređenih, ali da su u najvećem broju slučajeva u pitanju lakše povrede.

Čitajte o Kragujevcu u blogu uživo.

(M.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DRAGUTIN

    28. februar 2017 | 19:15

    Pa ljudi zaboga jel hocete da doktori pruzaju najbrzu pomoc mogucu da spasu ljude ili da ih prebrojavaju i slikaju za vesti aman!!!! Povredjeni nemaju vremena da se grle i snimaji za vesti bre. Teska situacija jeste ali date prvo doktore neka urade na miru sve sto mogu !

  • Dino

    28. februar 2017 | 19:04

    Strasnooo,dokle vise žrtve zbog megalomanske gluposti Vlade.Ono sto rusi poklanjaju Srbiji je trulo i zahrdjalo pa kada njima potone podmornica Kursk zbog neodrzavanja i bijedne tehnike šta očekivati od onoga sto poklanjaju Srbima,smeće i srot.Posebna i od srca saucesce porodicama nesretnih proletera a njima neka im je slava i laka zemlja

  • Nislika

    28. februar 2017 | 21:44

    Tuga za porodice velika tragedija. Da su pitali NADU MACURU ONA BI SE SLIKALA I DAVALA IZJAVE ONA TOME SLUZI A NE DA LECI LJUDE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA