≫ 

Seli se stari buvljak u Pančevu

Kako je načelnik Komunalne policije Srđan Miletić rekao na sednici Gradskog veća, prodaja se proširila i donosi znatne bezbednosne rizike, naročito za saobraćaj koji se na magistralnom putu ka Kovinu i Smederevu odvija otežano i usporeno

  • 4

Stari buvljak u Pančevu do kraja godine mogao bi da bude preseljen na novu lokaciju, jer otežava saobraćaj, najavio je gradonačelnik ovog grada Saša Pavlov.

EKSKLUZIVNO: Ovde se seli novi BUVLJAK na Novom Beogradu (FOTO)

GORELA KOLERA: Ugašen požar na divljem buvljaku na Novom Beogradu (FOTO)

Kako je načelnik Komunalne policije Srđan Miletić rekao na sednici Gradskog veća, prodaja se proširila i donosi znatne bezbednosne rizike, naročito za saobraćaj koji se na magistralnom putu ka Kovinu i Smederevu odvija otežano i usporeno.

Do kraja godine na Bavaništanskom putu gde se nalazi buvljak trebalo bi da počne izgradnja kanalizacije, pa će grad tada iseliti ovu pijacu.

Gde će biti preseljen pančevački buvljak, međutim, još nije poznato, ali gradonačelnik Pavlov najavljuje i prihode za budžet Pančeva, kada bude bilo završeno izmeštanje tezgi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milojko

    1. mart 2017 | 11:54

    nema fiskalnih kasa,nema ni plaćanje poreza na promet,nema ni para u državnoj kasi,odakle tolika roba.ko stoji iza toga?

  • Nenad

    1. mart 2017 | 11:08

    Predlazem kod novog buvljaka , zaleznicke stanice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA