Tomislav Nikolić posetio povređene u eksploziji u Kragujevcu

Iz zdravstvene ustanove ranije je rečeno da je stanje svih pacijenata koji su primljeni u Klinički centar za sada stabilno

  • 0

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić obišli su danas pripadnike MUP-a i Vojske Srbije koji su povređeni u eksploziji u Tehničko-remontnom zavodu u tom gradu, potvrđeno je agenciji Beta u kragujevačkom kliničkom centru.

Sudbina trojice radnika iz Kragujevca neizvesna: Nastavlja se potraga za Kostićem, Nikolićem i Kovačevićem (VIDEO)

Iz te zdravstvene ustanove ranije je rečeno da je zdravstveno stanje svih pacijenata koji su primljeni u Klinički centar sa povredama zadobijenim u eksploziji u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu stabilno i da nisu životno ugroženi.

- Obzirom na vrste povreda nastavljamo sa intenzivnom opservacijom. Nakon konzilijuma odlučićemo koji će pacijenti nastaviti lečenje u Kliničkom centru, a ko može da bude otpušten na kućno lečenje - rekao je direktor Kliničkog centra Predrag Sazdanović.

U Kliničkom centru je posle eksplozije zbrinuto 25 povređenih, od kojih je dvoje sa višestrukim povredama noćas prevezeno u Beograd na Vojno medicinsku akademiju.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA