Smrt vreba na ovom putu: Kosač u crnom stoji pored ulice i čeka vozače, a na znaku je zastrašujuće upozorenje (FOTO)

Upozoravajuća tabla je postavljena zbog brojnih saobraćajnih nesreća na ovom putnom pravcu u tom delu istočne Makedonije

  • 11
Foto: sdk.mk Foto: sdk.mk

Na putu Štip – Strumica kod Radoviša, na istoku Makedonije, građanski aktivisti su postavili nesvakidašni “saobraćajni znak”, kojim učesnike u saobraćaju upozoravaju da oprezno voze, jer ih smrt neprestano vreba.

UZNEMIRUJUĆE: Kola direktno udarila motociklistu, bacila ga sa litice visoke 20 metara. Odmah je preminuo (VIDEO)

Pored puta je postavljena figura zloglasnog kosača, simbola smrti, a ispred njega tabla sa upozorenjem: “Smrt vreba na ovom putu, vozite oprezno”.

Simbol smrti je postavljen pet kilometara ispred Radoviša da bi se uplašili, ali i upozorili vozači da se pridržavaju saobraćajnih pravila i propisa i da voze prema uslovima na putu.

Upozoravajuća tabla je postavljena zbog brojnih saobraćajnih nesreća na ovom putnom pravcu u tom delu istočne Makedonije.

U prva dva meseca ove godine na putu Štip – Strumica desilo se šest teških saobraćajnih nesreća, a tu je u oktobru prošle godine teško povređen i svetski poznati muzičar koji svira na flašama, Zoran Madžirov. On se još uvek nalazi u komi.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA