Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić Dejanović doživela je težak udes pri povratku s predizbornog mitinga Aleksandra Vučića u Vranju. Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras kod Sićevačke klisure.

Srpska napredna stranka je uradila novi promotivni spot za kampanju u kome premijer odgovara na povike “Vučiću, pederu”.

Više o spotu pročitajte OVDE.

Zoran Marjanović, suprug pevačice Jelene Marjanović, koja je na nasipu u Crvenki, u naselju Borča, ubijena pre tačno 11 meseci – 2. aprila 2016, kaže za Telegraf.rs da bez obzira na mesece koji su prošli ne gubi nadu da će ubica njegove supruge biti pronađen.

Ono što se strahovalo u prethodna dva dana, nažalost, dobilo je potrvrdu. Potvrđeno je da su još tri osobe nastradale u eksploziji u Kragujevcu, tako da je ukupan broj poginulih četiri.

Reč je o kapetanu Darku Kostiću i dvoje civila zaposlenih u Zavodu, Željku Nikoliću i Dejanu Kovačeviću.

Više o tragediji pročitajte OVDE.

Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da je odluka makedonskog predsednika Ðorđa Ivanova da ne da mandat za sastav nove vlade lideru SDSM Zoranu Zaevu, koji je parlamentarnu većinu obezbedio uz podršku dve albanske partije – DUI i BESA, uznemiravajuća.

U Kragujevcu je danas održana komemoracija potpukovniku Miroslavu Perišiću, koji je stradao u eksploziji u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu.

Perišić je bio komandant garnizona Kragujevac, pripadnik Vojske bio je 26 godina, a u prethodne dve je radio u Tehničko-remontnom zavodu.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Pevačica Katarina Grujić kaže da nikada ne bi pevala u kafanama, i da bi se fizički obračunala sa koleginicama koje to rade i još dozvoljavaju da ih gosti pipkaju i seksualno uznemiravaju.

Nemačka će se ove godine na Evroviziji predstaviti pesmom “Perfect Life”, koju će izvesti Levina, a prema prvim zapažanjima, pesma za koju je urađen i spot navodno je plagijat numere “Young and Wild”, srpske pevačice i kantautorke Aleksandre Kovač.

Više o pesmi pročitajte OVDE.

 Crvena zvezda je odigrala maestralnu utakmicu protiv Bamberga i pobedila sa 74:60 i tako opravdala ulogu favorita protiv Nemaca u 24. kolu Evrolige. Ovim trijumfom crveno-beli su došli do 14. pobede u najjačem klupskom takmičenju i značajno su bliži plasmanu u TOP 8.

Dan pred početak Evropskog dvoranskog atletskog prvenstva, organizacija je dobila najbolju moguću potvrdu da je uradila odličan posao, lično od predsednika Evropske atletske federacije, Svena Arnea Hansena.

Više o organizaciji prvenstva pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA