Do leta besplatan internet duž Koridora 10 i 11

Potpredsednica Mihajlović je istakla da je uvođenje besplatnog interneta duž auto-puta još jedna pogodnost koja će doprineti razvoju turizma u Srbiji, kao i pozicioniranju Srbije kao tranzitne zemlje

  • 12

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture pokrenulo je, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, inicijativu za uvođenje besplatne internet mreže (vaj-faj) na najvećim stajalištima duž Koridora 10 i 11 kroz Srbiju.

- Planirano je da besplatan internet na graničnim prelazima, najvećim stajalištima duž Koridora 10 i 11, kao i na naplatnim rampama i benzinskim stanicama bude obezbeđen do leta - objasnila je potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović.

Potpredsednica Mihajlović je istakla da je uvođenje besplatnog interneta duž auto-puta još jedna pogodnost koja će doprineti razvoju turizma u Srbiji, kao i pozicioniranju Srbije kao tranzitne zemlje.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vechio lupo

    3. mart 2017 | 13:51

    intwrnet je ubica za vozace , posto sam i sam vozac pa vidj svaki dan uzase na putevima po svetu. lepo je cuti svoje , vesti i slicno ali samo na parking prostoru i benz. pumpama. Moj savet je da se u novu generaciju mobilni telefona ugradi opcija da pri brzini vecoj od 5 km nemozw koristiti internet usluge kako bi sw zaatitili vozaci koi koriste u 95% slucajeva.

  • Skandinavija

    3. mart 2017 | 13:05

    Da da se vozaci posle poubijaju drzeci telefone??? Koji ste vi samo genijalci?!!

  • Srbija

    3. mart 2017 | 12:55

    Zakrpi rupe, mani se interneta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA