≫ 

Premijerno na Telegrafu: Sassja, reperka iz Tuzle, objavila novi spot i singl "No problemo" (FOTO) (VIDEO)

"No problemo" pesma je koja donosi snažan ritam i bogatu zvučnu pozadinu zahvaljujući celom setu instrumenata

  • 2

Jeste li se ikad našli u situaciji da vam prijatelji kažu "Ma nema problema" kad ih molite za pomoć, ali da se prelaz iz reči u delo nikad ne dogodi? Sigurno jeste bar jednom, a upravo je takve situacije opevala i Sassja u svom novom singlu "No problemo".

SASSJA, REPERKA IZ TUZLE SA ČVRSTIM STAVOVIMA: Šta imam da kažem, govorim u svojim pesmama (FOTO) (VIDEO)

Zdrava doza cinizma i dobrog humora obeležava ovu pevljivu, himničnu pesmu koja će i najtvrđe spavalice probuditi iz zimskog sna. Muziku i aranžman potpisuju Kantriman i Sassja, dok je simpatičan spot koji prati pesmu zajedničko delo Sassje i Jasmina Jatića.

"No problemo" pesma je koja donosi snažan ritam i bogatu zvučnu pozadinu zahvaljujući celom setu instrumenata kojih su se prihvatili Jaka BergerBrgs (bubanj), Klemen Zupan Zupi (truba) i Andrej Fon Črč (saksofon).

Uprkos pesmi koja govori kako besplatne pomoći nema, Sassja je svejedno uspela pronaći dobre ljude koji su joj pomogli u snimanju spota pa im se i prikladno zahvalila:

- Ljubav za prijatelje kojima nije bio problem doći i skakati na snimanju - neće ni meni biti problem, carevi! Hvala Jaski s buvljaka za pomoć i našim kafićima koji su nas dočekali na snimanju. Poseban respect Slobodi i Urban Beatzu jer im nikad nije bio problem te Brgsu, Črči i Zupi za odsvirano.

NI LJEVICA, NI DESNICA, SASSJA POSTAJE NJEMICA: Novi singl i spot reperke iz Tuzle o emigriranju ljudi sa Balkana (FOTO) (VIDEO)

Foto: Baris Šabić Foto: Baris Šabić

Osim na radijskim eterima, stih "No problemo, tvoji smo sekoooo!" odjekivaće i pozornicama u Banjaluci i Sarajevu, gde Sassja nastupa 16. i 18. marta, a u maju je čeka veliki nastup na Exitovom Sea Star Festivalu u Umagu.

Sassju pratite na FejsbukuTviteru Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA