U Leskovcu i pas čeka na overu recepta: Neobičan prizor ispred Doma zdravlja zbunio građane (FOTO)

Leskovčani su bili oduševljeni posetiocem, slikali su ga i mazili

  • 3

Možda se pas zbunio, pomislio da u leskovačkom Domu zdravlja rade i veterinari, ili su mu doktori za životinje dosadili pa je potražio pomoć zdravstvenih radnika koji leče ljude.

Kada kod lekara odete sa overenom knjižicom, i to neko plaća: Evo koliko zaista košta "besplatno" lečenje

Da li su leskovački lekari primili nesvakidašnjeg pacijenta nije poznato, ali je pas koji uredno čeka pred vratima kartoteke i overe recepata vidno oraspoložio pacijente u ovoj zdravstvenoj ustanovi - piše Jugmedia.

Leskovčani koji su se zatekli u prizemlju Doma zdravlja su psa slikali mobilnim telefonima i niko ga nije terao iz hodnika već naprotiv, igrali su se sa njim i mazili ga dok je strpljivo čekao svoj red kod čike u belom mantilu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Jugmedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D3

    6. mart 2017 | 11:57

    Pas je cekao vlasnika koji je bio unutra na pregledu, a portir Doma Zdravlja je napao psa i pokusao da ga izbaci napolje pomocu metle. Jedna zena je uzela psa i na rukama ga iznela da bi ga zastitila. Pas nikome nije smetao, nije pravio buku dosao je sa starijim covekom i cekao je vlasnika da izadje.

  • Srpkinja

    6. mart 2017 | 11:48

    Cekao je idpred svoga gazdu sigurno.

  • ja....

    6. mart 2017 | 20:56

    Ovo sam dokazuje da u ovom gradu i zivotinje imaju vece vaspitanje i kulturu od vecine sugradjana. Nazalost ali sve sami bahati koji se deru, vicu i ostalo....lista je dugacka nabrajati sve. Bravo za psa, zato ih volim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA