TUGA: Nada Bodrožić nastradala dok se vraćala sa ćerkinog groba

Ovo je još jedna tragedija porodice Bodrožić. Nadina ćerka Ivana pronađena je mrtva 11. decembra 2014. godine u sobi hotala Hajat, a suprug Ilija je preminuo pre pet godina

  • 7

Nada Bodrožić (54) iz Novog Sada, bivša poslanica vojvođanskog parlamenta i majka Ivane Bodrožić (31) koja je pronađena mrtva 2014. godine u sobi hotela Hajat, poginula je u saobraćajnoj nesreći kod Čeneja. Njena prijateljica kaže da je Nada nastradala kada se vraćala iz Siriga, gde je stalno obilazila ćerkin grob. Posle toga je bila kod rođake, a onda je krenula nazad u svoj stan.

Ovo je bila majka Ive Bodrožić: Za Božić je pomenula ćerku u čestitki koja je sve zaledila (FOTO)

Nesreće sa dogodila u nedelju oko 21h, a automobil sa njenim telom pronađen je 6. marta oko 6.30 ujutru u jarku pored puta Sirig-Novi Sad.

- S obzirom da je pežo potpuno slupan, da su se sva četiri jastuka otvorila i da se prevrtala, pitanje je kako je došlo do nesreće - dodaje prijateljica.

Ovo je još jedna tragedija porodice Bodrožić. Nadina ćerka Ivana pronađena je mrtva 11. decembra 2014. godine u sobi hotala Hajat, a suprug Ilija je preminuo pre pet godina.

- Nada se još nije pomirila sa smrću supruga, kada ju je zadesila još veća tragedija. Izgubila je svoju jedinicu za koju je živela. Ivanina smrt ju je "ubila". Trudila se da izdrži da se barem suđenje završi, jer nije prihvatala da je njena ćerka izvrišila samoubistvo, već je govorila da neko pokušava da zataška način na koji je preminula - dodaje Nadina prijateljica.

Mnogo su zanemeli kada su čuli za tragediju. Nada je izrazila želju da kada umre bude kremirana i sahranjena pored ćerke i muža.

Foto: Facebook/Nada Bodrožić Foto: Facebook/Nada Bodrožić

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    7. mart 2017 | 08:17

    Tuga pregolema,sada su nadam se opet na okupu na nekom boljem mestu

  • Marija

    7. mart 2017 | 08:32

    Tuga.

  • MinaGogi

    7. mart 2017 | 13:34

    Čudo da nema nijedne fotke mesta tragedije, tog kanala, a ni auta posle nesreće?! I sama vest je nekako skrajnuta budući da je reč o javnoj ličnosti čiji život smo detaljno ispratili tokom meseci posle smrti ćerke joj? Njoj nesrecnici laka zemlja i pokoj duši.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA