Carinici su zaustavili "ford" švajcarskih tablica. Zamolili su vozača da izađe iz auta, a kada su videli na čemu je sedeo FRAPIRALI SU SE

Prekršaj je otkriven pošto je detaljno pregledan putnički automobil

  • 7

Carinski službenici zapenili su na ulaznoj strani graničnog prelaza Preševo 40 boksova različitih cigareta sa makedonskim akciznim markicama.

Vozač je sam zamolio carinike da mu pregledaju kamion: Kad su videli šta je unutra, čovek se zamalo onesvestio od šoka (FOTO)

Carinici rutinski pretresali autobus, pa u šupljini vozačevog kreveta pronašli OVO BOGATSTVO

Carinici zaustavili BMW s dvoje Bugara: Bukvalno su se prenerazili kad su videli šta kriju u kesi s gaćama (FOTO)

Prekršaj je otkriven pošto je detaljno pregledan putnički automobil „Ford Transit“ švajcarskih registarskih oznaka, kojim je iz svoje zemlje ka Švajcarskoj putovao 29-godišnji mekedonski državljanin, a pre započete detaljne kontrole carinicima je rekao da sa sobom ima samo lični prtljag.

Kako se navodi u saopštenju na samom početku pregleda carinici su u fabričkim šupljinama bočnih stranica i vrata kombija pronašli sakrivene cigarete.

Deo cigareta nalazio se ispod vozačkog i suvozačkog sedišta, kao i u kutiji koja je do polovine bila ispunjena cigaretama, a od polovine domaćim jabukama. Zaplenjeno je ukupno 400 paklica cigareta "Marlboro", "LD", "Winston", "Camel" i "Rodeo".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    8. mart 2017 | 11:40

    Bas jezivo. Evo i ja sam frapiran

  • Olly

    8. mart 2017 | 20:33

    Haha...naša carina...znate kako radi naša carina:hvataju ove sa 40 bokseva,a oni koji imaju 1000 ne rade im ništa!Niti ih pregledaju!Tako to funkcioniše!Tako isto i za drogu,ako imaš jedan gram teško tebi,ako imaš 10 kg,nikom ništa!

  • Milka

    8. mart 2017 | 12:17

    Beavo crinici za akciju i cigarete podeliti narodu koji pusi a losu finansiju ima?!poz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA