Detalje o smrti ćerke čitao na Fejsbuku: Otac u šoku pošto ga sud nije obavestio o promeni datuma saslušanja

Saslušanju su prisustvovali predstavnici lokalnih medija, što znači da je sve detalje smrti mogla i javnost da sazna

  • 0

Dejvid Vilson, otac Melani Vilson (22) bio je primoran da čita detalje o smrti svoje ćerke na Fejsbuku pošto je islednik, koji je radio na njenom slučaju, pomerio datum saslušanja.

Devojka otkriva sav užas anksioznosti: Dok će se većina vas provoditi ovih dana, ja ću prolaziti kroz pakao i polako umirati

Vilson je čekao četiri meseca na odgovore zbog smrti svoje ćerke Melani, koja je pronađena mrtva u novembru prošle godine na praznom placu u Satonu u Notinghemširu. Prema njegovim rečima, bilo je grozno videti na društvenoj mreži izjavu gde se tvrdi da je njegova ćerka umrla pošto je uzela antidepresive i lekove za nesanicu.

Porodični prijatelj rekao je da je za Dejvida to bilo kao "udarac u zube". Saslušanje je trebalo da se održi 7. marta, ali je pomereno za 27. februar, u totalnoj zbrci zbog koje nijedan član porodice nije prisustvovao saslušanju.

Međutim, saslušanju su prisustvovali predstavnici lokalnih medija, što znači da je sve detalje smrti mogla i javnost da sazna.

Govoreći o zabuni, Vilson je rekao da bi bilo uviđavno da mu je rečeno kada da se pojavi na sudu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Oredia Foto-ilustracija: Profimedia/Oredia

- Nisam imao pojma da je pomereno za raniji datum - navodi Vilson.

Saslušanje na kome će biti iznete potpunije informacije o okolnostima i uzrocima smrti Melani Vilson, biće održano 25. aprila. Najbolja Melanina prijateljica Ema Voker od kancelarije islednika traži izvinjenje za učinjeni propust.

Čitava lokalna zajednica nije odustajala da pronađe Melani Vilson, koja je nestala u oktobru prošle godine. Ona je imala mentalnih problema, patila je od depresije i imala psihotične epozode. Porodica je smatrala da joj zdravstvene službe nisu dovoljno pomogle. Melani Vilson opisuju kao brižnu devojku koja je uvek bila u centru pažnje.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA