Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Zorani Zoki Ivanić (22) iz Zrenjanina trebalo je tačno deset meseci da ostvari svoj životni san i izbori se za zdravlje. Iako zvuči neverovatno, sama je uspela da prikupi čak 40.000 dolara kako bi danas otputovala na kliniku u Južnu Koreju i pobedila retku bolest distoniju, od koje boluje od svoje šeste godine.

Ispred Druge ekonomske škole u Beogradu danas je došlo do masovne tuče đaka u kojoj je povređeno više učenika, a jedan je prevezen u Hitnu pomoć s povredom glave. Kako Telegraf saznaje, povređen je dečko starosti oko 20 godina. On je sa povredama glave prebačen na VMA.

Više o tuči pročitajte OVDE.

Ovo je prvi 8. mart u životu majora Helene Vuković (43) koji provodi kao žena!

Učenici u više od 1.700 osnovnih i srednjih škola u Srbiji od sledeće školske godine nosiće đačke uniforme.

Više o uniformama pročitajte OVDE.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu sa 3:2, na gostovanju u Novom Sadu posle velikog preokreta i zaostatka od dva gola.

Crno-beli igrali, Metalac se branio.

U sudaru mačke i miša, Davida i Golijata, napadačke i defanzivne filozofije, crno-beli su održali čas fudbala ekipi iz Gornjeg Milanovca, pobedili 3:0, a mogli su 4:0, 5:0 ili 6:0, i nastavili da “dišu za vratom” Zvezdi u šampionskoj trci.

Više o utakmici pročitajte OVDE.

Milica Dabović uživa u novoj ljubavi, dve nedelje nakon skandala sa bivšim dečkom Simonom Šiklićem, ekskluzivno saznaje Telegraf!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA