Ćerka Jelene Marjanović prvi put na majčinom grobu: Poljubila ploču i rekla, "mama, srećan ti 8. mart"

On je objasnio da je danas prvi put odveo ćerku jer je htela da kao i sva deca u vrtiću svojoj mami odnese poklon za Dan žena

  • 25
Jelena Marjanović Krsmanović i Jana Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, odveo je danas ćerku Janu da vidi mesto na kom je sahranjena njena majka.

Emotivne reči Zorana Marjanovića posle tačno 11 meseci od ubistva njegove Jelene

- Srce mi se kidalo u trenutku dok je moja Jana prilazila majčinom grobu. Trudio sam se da ne plačem, ali suze su same krenule - kaže Zoran Marjanović koji je na Dan žena odveo ćerku da poseti Jelenin grob.

On je objasnio da je danas prvi put odveo ćerku jer je htela da kao i sva deca u vrtiću svojoj mami odnese poklon za Dan žena.

- Hvala dragom bogu, Jana je jaka devojčica, nekad mi se čini da je jača i od mene. Rekla mi je samo: "Tata, nemoj da plačeš, meni je još teže kad te vidim takvog" - rekao je Zoran.

Dodao je da njegova ćerka nije želela da postavlja pitanja.

- Čini se da je onog trenutka kada je ugledala maminu sliku na mermernom srcu shvatila da će morati dalje bez nje i da je ona zaista sada sa anđelima, nalik onom kog je videla na nadgrobnoj ploči. Prišla je spomeniku i dok ga je ljubila, tiho je rekla: "Mama, srećan ti 8. mart". Potom je prvi put upalila sveću - rekao je on.

Zoran Marjanović objašnjava da je na današnjih dan prošle godine njegova porodica bila na okupu, prenose beogradski mediji.

- Jana je u vrtiću sa ostalom decom ukrašavala čestitku. Želela je da iznenadi mamu. Sećam se kada joj je čestitala 8. mart, to je bio prvi put da je ona sama napravila nešto da iznenadi mamu. Jeca ju je zagrlila i pošle su joj suze - rekao je Marjanović.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STELA

    9. mart 2017 | 00:44

    Malena, želim ti svu sreću ovoga sveta! Uz to, da budeš pametna, lepa i talentovana kao tvoja MAJKA, koja će uvek biti tvoja svetinja i pratilja kroz tvoj život.

  • DRAGUTIN

    9. mart 2017 | 00:30

    Pokusao sam da napisem komentar...poceo..obrisao...poceo..obrisao...ipak ne mogu...tuga.

  • Bokan

    9. mart 2017 | 00:02

    A žalosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA