≫ 

Bolnica u Pančevu objavila da je umrlo 8 beba, pa sve demantovala: To su bili spontani pobačaji!

U poslednja tri meseca u Opštoj bolnici Pančevo nije bilo nijedne smrti bebe

  • 4

U Pančevu, srećom, ipak nije bilo osam umrlih beba u prethodna tri meseca, već se radilo o “gruboj greški bolničke statistike”.

Katastrofa: U pančevačkom porodilištu u januaru umrle 4 bebe

Vest o broju rođenih i umrlih u Opštoj bolnici Pančevo zasnovana je na podacima dobijenim zvaničnim putem iz same bolnice preko uobičajenih kanala komunikacije, a vest napisana na osnovu tabele dodatno je autorizovana.

- Nažalost, radi se o gruboj greški bolničke statistike jer je u protekla tri meseca bilo ukupno osam spontanih pobačaja, a ne osam umrlih beba kao što je naša statistika dala podatak.

- U poslednja tri meseca u Opštoj bolnici Pančevo nije bilo nijedne smrti bebe - izjavio je dr Slobodan Ovuka, direktor Opšte bolnice u Pančevu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/013info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dekika

    9. mart 2017 | 14:11

    Nisu to nikakvi pobacaji nego cista ubistva jer rade susteri a ne doktori. Umiru bebe zbog nesposobnosti doktora pa se sve zataskava. Teraju porodilje da potpisu neke nebulozne izjave maltene da su same krive za smrt bebe. Svi dobri doktori su otisli sa tog odeljenja a ostali samo prepotentni olos i neskolovane barabe.

  • brana

    9. mart 2017 | 14:31

    Pancevacka bolnica je u svakom slucaju klanica bez obzira na ideljenje.Poznajem licno neke od kekara i znam da su nesposobni alkosi koji vole i da dunu a ne retki i povuku crtu,sve se to namesti i zaposli na dodjem ti-dodjes mi lokalnom nivou.Najbolje sto Pancevacki lekari mogu i znaju da urade je da ti napisu uput za Bg i tako ti spasu zivot.Bruka i srmota,zdravstveni centar za juzni Banat a nema 2 sposobna u belim mantilima...

  • X

    9. mart 2017 | 14:42

    Nemarnost lekara u Pancevackoj bolnici je ne objasnjiva, to moze da potvrdi bilo koji gradjanin koji je imao priliku da se leci u Pancevackoj bolnici, mogli bi nadlezni cesce da ih obilaze da bi podigli savest ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA