≫ 

Stanovnici sela Leskovac odblokirali put ka Valjevu

Barem do ponedeljka, kada bi stručne službe iz Sekretarijata za saobraćaj trebalo da utvrde stanje kolovoza i daju zvaničan stav da li je njihova saobraćajnica pogodna za kretanje teretnjaka

  • 0

Žitelji sela Leskovac kod Lazarevca odustali su od blokade puta koji vodi kroz ovo mesto, a kojim danima prolaze kamioni natovareni šljunkom za nasipanje dela pruge Beograd - Valjevo.

SRBI BLOKIRALI PUT MUSTAFI: Nisu mu dali da prisustvuje otvaranju mosta

Barem do ponedeljka, kada bi stručne službe iz Sekretarijata za saobraćaj trebalo da utvrde stanje kolovoza i daju zvaničan stav da li je njihova saobraćajnica pogodna za kretanje teretnjaka.

Pošto su pretovareni kamioni izrovali saobraćajnicu, meštani su blokirali put. Da bi postigli kompromis, juče je sa njima razgovarao predsednik Opštine Lazarevac Bojan Sinđelić.

- Iz Sekretarijata za saobraćaj su nam potvrdili da je ovim putem dozvoljeno kretanje teretnjaka. Leskovčani su zbog toga morali da se povuku.

- Ipak, zbog stanja kolovoza, dogovorili smo se sa meštanima da uputimo dopis Sekretarijatu da pošalju svoje stručne službe i utvrde u kakvom je put stanju. Ako izmene svoju odluku, put će biti zatvoren za teretnjake. Kada će posle saobraćajnica biti rekonstruisana, videćemo - rekao je Sinđelić.

Ukoliko iz Sekretarijata stigne drugačiji odgovor, po svoj prilici će Leskovčani morati da voze po kraterima dok se ne završi rekonstrukcija pruge.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA