Danas je ispunjena poslednja želja majke Ivane Bodrožić, koja je stradala u udesu kod Novog Sada

Poslednji ispraćaj Bodrožićeve počeo je u 13.30 časova na novosadskom Gradskom groblju

  • 2

Nada Bodrožić (54), bivša poslanica pokrajinskog parlamenta i majka Ivane Bakić Bodrožić (31) koja je u decembru 2014. godine pronađena mrtva u sobi hotela "Hajat", ispraćena je danas na novosadskom groblju.

Poslednja želja Nade Bodrožić će vas rasplakati: Samo je želela da sklopi oči i ode kod svoje Ive

TUGA: Nada Bodrožić nastradala dok se vraćala sa ćerkinog groba

Poslednji ispraćaj Bodrožićeve počeo je u 13.30 časova na novosadskom Gradskom groblju. Ona će, po ličnoj želji, biti kremirana a njena urna položena u porodičnu grobnicu u Sirigu, pored ćerke i supruga Ilije.

Podsetimo, nesreća u kojoj je Nada izgubila život dogodila se u nedelju uveče, a automobil u kojem je bilo telo nastradale žene pronađen je u ponedeljak ujutru.

Nada, koja je bila za volanom „pežoa 307“, sletela je s kolovoza u kanal pored puta, a nema nikakvih indicija da je u nesreći učestvovalo drugo vozilo.

Foto: Facebook/Nada Bodrožić Foto: Facebook/Nada Bodrožić

Rezultati obdukcije pokazali su da je zadobila višestruki prelom karlice i imala višestruko unutrašnje krvarenje, dok će dodatno toksikološko veštačenje pokazati tačan uzrok smrti.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA