Plakao sam i molio ih da prestanu da me tuku, dok se nisam onesvestio: Borisav (14) samo je želeo da preživi brutalan napad!

- Udarali su me po glavi staklenom flašom, a po stomaku bokserom. Plakao sam i molio ih da prestanu da me tuku, dok se nisam onesvestio - priča istraumirani dečak

  • 14

Borislav Milić (14) iz Beograda doživeo je tešku traumu kada su ga pretukla petorica mladića. Njemu je izvađena slezina, prišivena jetra, a pretrpeo je i teške povrede glave. Napad se dogodio u parku na Vračaru, u blizini Kalenić pijace, u noći između 4. i 5. marta.

DIVLJAČKI NAPAD NA UČENIKA (18) U BIH: Tukli ga, ošišali, zavezali za automobil i vukli po asfaltu (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

- Udarali su me po glavi staklenom flašom, a po stomaku bokserom. Plakao sam i molio ih da prestanu da me tuku, dok se nisam onesvestio. Sada imam noćne more, sanjam da dolaze da me ubiju - priča dečak za beogradske medije.

Prema rečima njegove majke Gorde Šotre, sve se desilo jer se njen sin našao " na pogrešnom mestu u pogrešno vreme".

- To veče je bio sa drugarima u parku, dok je u zgradi bila neka žurka. Neki klinci koji su isto bili u parkiću želeli su da biju dva dečaka sa žurke. Ta dva dečaka pozvala su u pomoć lokalne navijače i vlasnika jednog kafića u pomoć - kaže Gorda.

- Svi su se razbežali, osim mog sina. Ti mladići koji su ga tukli imaju po 18 i 19 godina i počeli su krvnički da tuku Borislava, ni krivog ni dužnog. Mogli su da ga ubiju! - priča majka.

Foto-ilustracija: Telegraf Foto-ilustracija: Telegraf

- Odvukli su ga u žbunje i ostavili tamo onesvešćenog, u lokvi krvi. Drug koji ga je pronašao pozvao je Hitnu pomoć i policiju - navodi ona.

Prema rečima dečakove majke, lekari u Urgentnom centru rekli su joj da je Borislav bio životno ugrožen i sa teškim povredama.

Drugovi iz škole rekli su Borislavu da su ga napadači navodno snimali dok su ga tukli i da je snimak prebijanja postavljen na Jutjub. Deca su ga pokazivala po školi. Snimak je kasnije uklonjen.

Osim fizičkim trauma, dečak ima i psihičke posledice.

Foto: e-stock.us/Masanori Yoshida Foto: e-stock.us/Masanori Yoshida

- Naredili su mu da kaže da je pao niz stepenice, ako ga neko pita. On je to prvo i rekao lekarima. Veoma je uplašen. Noćima sanja napadače. Ceo Vračar zna o kome je reč. Podneću krivične prijave protiv momaka koji su pokušali da mi ubiju dete. Njih petorica su tukli njega jednog i to 5 godina mlađeg. Neću dozvoliti da se to desi još nekome. Policija vodi slučaj protiv NN lica - priča ova majka.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    11. mart 2017 | 10:59

    Jao što nemam vlast samo na godinu dana. Kako bi vukli kuglu 5 godina i okopavali kukuruz bez alata, za ovakvo iživljavanje. Izašli bi iz buvare kao kenijci dugoprugaši. A buve bi se naknadno ubacivale u ćelije. Današnji balavac bez mozga tipuje da će otići u zatvor na godinu ili dve. Tamo teretana svaki dan, obroci u tačno vreme, izlazi van kao gorila. Srbijo, marioneto.

  • Jeca

    11. mart 2017 | 17:55

    Tim "junacima" odvaliti bubrege od batina, kastrirati ih da se ne razmnoze i zakljucati pa baciti kljuc!

  • Mima

    11. mart 2017 | 20:17

    Pa,drzavo REAGUJ,REAGUJ!!!Zakon za nasilnike rudnik i nakon toga samica!!!Ej,14.god i bez slezine!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA